Поръчай SSD VPS хостинг за 12 мeсеца и плати само 9 месеца?

25% отстъпка

60.00 лв. на м.

45.00 лв. на м. 540.00 лв./г.

Поръчай за 12 месеца

или

продължи с поръчката на

Икона на VPS 4G „VPS 4G“ без подарък

VPS 4G Upgrade

VPS 4G хостинг план

Характеристики и параметри

 • По-бърз от SSD

  Cloud сървърите на ICN.Bg разполагат със специализирани enterprise SSD дискове, които са още по-мощни от обикновените SSD дискове. С тяхна помощ постигате по-висока производителност.

 • Фиксирана цена на месец

  Избирайки SSD VPS от ICN.Bg вие заплащате фиксирана цена на месец. Така вашият бюджет за IT услуги се планира още по-лесно и можете да разпределите по-ефективно финансовите си активи.

 • Фиксирани ресурси на месец

  Ресурсите се определят спрямо избрания от вас план и са заделени само за вас. Разполагате с високопроизводителна виртуална машина, с която вашите онлайн проекти са още по-ефективни.

 • Мощен хардуер

  SSD VPS от ICN.Bg се разполага изцяло на SSD Cloud инфраструктура! ICN.Bg ви гарантира, че получавате най-добрата цена за висококачествена уеб хостинг услуга, изцяло разположена върху най-доброто Cloud оборудване в България.

 • Резервираност на данните

  Ние ви предоставяме инфраструктура в RAID10 масив, който не позволява загуба на информация. Това означава, че данните са репликирани на няколко места едновременно и дори при хардуерен проблем, те ще се мигрират автоматично.

 • Self-healing инфраструктура

  Self-healing инфраструктурата ни дава възможността системата сама проактивно да мониторира за девиации в работата си и при засечен проблем, да реагира и да възстанови нормалните си функции.