Възможности

Дайте летящ старт на своя онлайн бизнес. Изградете новия си уеб проект с няколко лесни стъпки, за да постигнете своите цели максимално ефективно.

Възможности

Ключови предимства

 • Mobile friendly

  Сайтът ви ще се адаптира и визуализира безпроблемно и на всички видове устройства. Вашите потребители ще могат да ви откриват през мобилния си телефон или таблет.

 • Над 190 шаблона

  Дизайнът на сайта ви е от огромно значение. Възползвайте се от разнообразието от шаблони и открийте най-подходящия за вашия бизнес и най-атрактивния за вашите потребители.

 • SEO

  Вградена функционалност за оптимизиране на сайта за търсачки, за да бъдете винаги сред най-предпочитаните от потребители резултати във вашата категория.

 • Многоезичност

  Без значение дали създавате съдържание на български или на чужд език, сайтът ви ще функционира еднакво добре. Бъдете достъпни за потребители от цял свят, владеещи различни езици.

 • Лесна работа (Drag'n'Drop)

  Управлявайте съдържанието на сайта си с лекота. Добавяйте, премахвайте и премествайте обекти благодарение на Drag & Drop функцията. Всеки елемент ще бъде точно там, където искате.

 • Социални мрежи

  Дайте възможност на потребителите си да коментират и споделят съдържание от вашия сайт в социалните мрежи. Интеграцията става безпроблемно, а вие сте още по-ефективни онлайн.

Изглежда толкова добре, както на десктоп, така и нa мобилно устройство

Благодарение на своя responsive адаптивен дизайн, сайтът ви ще се показва еднакво добре на всички устройства, независимо от резолюзията.

ICN.Bg Sitebuilder адаптивен дизайн

Допълнителни опции

 • функционални менюта

  Работите с лесен и бърз достъп до всички менюта от вашия нов уеб сайт. Управлявайте безпроблемно съдържанието си с множество опции и различни настройки.

 • формуляри

  Създайте различни видове формуляри според информацията, от която ще имате нужда, и нейното предназначение. Редактирайте, добавяйте и премахвайте полета по всяко време.

 • множество шрифтове

  Сайтът ви ще се отличава с различен дизайн и стил. Използвайте разнообразни шрифтове, за да привлечете вниманието на своите потребители върху най-важните елементи от страниците ви.

 • изображения и галерия

  Огромен избор от безплатни изображения за вашия уникален дизайн. Винаги имате подръка най-подходящите и свежи изображения за визуализацията, която искате да осъществите.

 • youtube видео

  Добавете видео съдържание в уеб сайта си директно от YouTube. Визуализирайте по най-достъпния начин предимствата на своя бизнес за вашите потребители и бъдете още по-ефективни.

 • интегриране на карти

  Най-подходящият начин да укажете местоположение по разбираем за потребителите начин е чрез интегриране на карти в сайта. Възползвайте се от тази полезна функционалност.

Базов електронен магазин с няколко лесни стъпки

 1. Създайте уникален дизайн

  Вашият онлайн магазин е лицето на вашия бизнес. С големия набор от шаблони ще му осигурите уникален дизайн, за да бъде максимално атрактивен и печеливш.

 2. Добавете своите оферти

  Представете своите продукти и услуги на клиентите си. Добавете описание, характеристики и визуализация, за да грабнете вниманието на своите потребители.

 3. Приемайте онлайн плащания

  Продавайте своите продукти и развивайте електронния си магазин. Приемайте и обработвайте онлайн плащанията на вашите клиенти сигурно и безпроблемно.

E-commerce възможности

 • Продуктов каталог

  Добавете информация за всички продукти, които предлагате в своя онлайн магазин. Обединете ги в каталог с подробно описание и визуализация на всички ваши оферти.

 • Количка

  Дайте възможност на посетителите на сайта да купуват вашите стоки. Позволете им да добавят избраните от тях продукти във виртуална количка, след което да изпратят своята поръчка.

 • Онлайн разплащания

  Клиентите ви могат да заплащат за закупените продукти и услуги онлайн. Ще можете да гарантирате сигурно и безпроблемно обработване на техните данни и плащания.

 • Статистика

  Проследете как се представя вашият онлайн магазин по всяко време. Получавайте данни за трафика към сайта, поведението на посетителите в него и как те взаимодействат със съдържанието.

 • Skype бутон

  Потребителите ви ще могат да се свържат с вас по-бързо и лесно, след като интегрирате Skype бутон на сайта си. Бъдете по-близо до тях, за да им окажете необходимото съдействие по всяко време.

 • Чат интеграция

  Оказвайте помощ на клиентите си в реално време. Отговаряйте на въпроси и решавайте възникнали затруднения моментално, за да останат посетителите на онлайн магазина ви удовлетворени.

Наистина ли е толкова лесно?

Дори да нямаш опит и това да е твоят първи онлайн проект, сигурни сме, че ще го изградиш с малко усилия. Време е да се убедиш, че създаването на уеб сайт вече наистина е работа за всеки. Експериментирай, забавлявай се и бъди креативен, докато създаваш своя.

Пробвай безплатно сега