Създайте собствен уебсайт със Sitebuilder

Sitebuilder

Лесно като детска игра

Изграждането и управлението на уеб сайт никога не е било толкова лесно.

Mobile screenshot

Създайте своя нов и модерен уеб сайт само за броени минути. С ICN.Bg Sitebuilder не се нуждаете от никакви технически познания, за да изградите, поддържате и оптимизирате уеб проекта си. Гарантирайте онлайн присъствие за своя start-up, малък бизнес или голяма компания по всяко време без затруднения.

Разполагате с инструменти за SEO и разчитате на множество функционалности, благодарение на които ще разработите уеб сайт с responsive дизайн за всички видове устройства.

Ключови предимства

 • Responsive дизайн и mobile-friendly

  Създаденият от вас дизайн и добавеното съдържание ще се адаптират за показване както на desktop, така и на мобилни устройства без да се налага да правите допълнителни промени. Ще можете да видите как се визуализира съдържанието на всички устройства на вашите потребители.

 • drag & drop редактор

  Управлявайте съдържанието си лесно и бързо с добавената Drag & Drop функция. Не се нуждаете от сложни настройки или допълнителни знания, за да поставите всеки елемент от страницата на най-подходящото според вас място. Редактирайте страниците от сайта си за броени минути само с няколко клика.

 • seo & analytics

  Новият ви сайт ще бъде максимално оптимизиран с интегрираните SEO инструменти и анализи. Бъдете постоянно информирани за трафика към вашия сайт, възможностите за популяризиране на съдържанието ви и поведението на потребителите, посещаващи страниците от сайта.

 • модерен дизайн

  Проявете креативност и създайте своя собствена уникална визия за вашия нов уеб сайт. Възползвайте се от многобройните шаблони и възможности за персонализация.

 • неограничен брой страници

  Структурирайте своя нов сайт според нуждите си и тези на вашия бизнес. Добавете толкова страници, колкото ви трябват, за да постигнете максимална ефективност и съвършени резултати.

 • интеграция със социални мрежи

  Дайте възможност на потребителите си да коментират и споделят съдържание от вашия сайт в социалните мрежи. Интеграцията става безпроблемно, а вие сте още по-ефективни онлайн.

Три лесни стъпки

 1. Вземи собствен домейн

  Твоят сайт ще изглежда професионално, след като го разположиш на свой собствен домейн.

 2. Избери уникален дизайн

  Възползвай се от разнообразието от възможности и изгради сайта си с дизайн и функционалности по твой вкус.

 3. Допълни със съдържание

  Публикувай съдържание в сайта си и добави неограничен брой страници. Редактирай безпроблемно по всяко време.

Наистина ли е толкова лесно?

Дори да нямаш опит и това да е твоят първи онлайн проект, сигурни сме, че ще го изградиш с малко усилия. Време е да се убедиш, че създаването на уеб сайт вече наистина е работа за всеки. Експериментирай, забавлявай се и бъди креативен, докато създаваш своя.

Пробвай безплатно сега

Често задавани въпроси

Какво е уеб сайт?
Уеб сайтът ви е сбор от всички уеб страници, файлове, документи, изображения, текстове и приложения, които разполагате върху компютърна машина, наречена съврър. Потребител може да посети сайта ви, използвайки Интернет браузър, инсталиран върху неговия собствен компютър, смартфон или таблет.
Какво е уеб хостинг?
Хостинг услугата гарантира място за вашия сайт, който да разположите върху уеб сървър. Необходимо е да разчитате на такъв тип услуга, за да създадете професионален уеб проект. Съществуват различни видове хостинг, а най-подходящият за вас трябва да определите според нуждите на своя собствен бизнес.
Нужен ли ми е домейн?
Домейнът е името на вашия сайт – това, което потребителите изписват в полето на браузъра, за да заредят определена уеб страница. Имате възможност да изберете своето уникално домейн име и да го регистрирате с домейн разширение (.com, bg, net и др) по ваш избор. Единственото условие е желаното от вас домейн име да не е регистрирано до този момент.
Какво означава responsive дизайн?
Уеб сайтът ви трябва да се визуализира правилно на всички устройства с достъп до Интернет. С ICN.Bg Sitebulder съдържанието ви щe се адаптира за показване във всички случаи без значение дали потребителите ви използват смартфон, таблет или десктоп устройство.