Сървърен мониторинг

Искате да гарантирате максимална работоспособност и достъпност на сървъра си? Възползвайте се от мониторинг услугите на ICN.Bg. Ние ще следим процесите на вашата машина, текущото натоварване и изправността на сървърните мощности. Само ICN.Bg ви предлага и Проактивен сървърen мониторинг с незабавна реакция от страна на наш системен администратор при индикация за възможен проблем на Cloud или физическа машина.

Проактивен мониторинг

За да осигурим максимален uptime на сървъра ви, ICN.Bg предлага услугата проактивен мониторинг. Практиката показва, че голяма част от инцидентите водят до дълъг downtime въпреки наличието на мониторинг система, поради простата причина, че те не случват единствено и само през работно време, а и всички знаем какво гласи "Законът ма Мърфи". Точно поради тази причина създадохме услуга, което включва стандартен сървърен мониторинг в комбинация с базова системна администрация, за да сте сигурни че има кой да се погрижи на оборудването при неочакван инцидент:

  • незабавна реакция при отчитане на индикация за проблем;
  • критичен рестарт на услуги върху сървърната машина;
  • следене на хрнологични логове;-
  • софтуерно или хардуерно рестартиране;
  • 24/7 спешна помощ за вашия сървър - идентифициране на възникнал проблем с машината ви и подаване на информация за отстраняването му.

Услугата проактивен мониторинг дава подобрена продуктивност на машината ви, по-добрa надеждност, като същевременно спестявате пари.

УслугаЦена
Проактивен мониторинг30.00 лв./м с ДДСПоръчай

24/7 Мониторинг

Имате сървър и искате да сте сигурни, че той ще работи безотказно и сайта ви ще бъде винаги онлайн? Услугата Мониторинг ви гарантира, че във всеки един момент вашия сървър и процесите на него ще бъдат проследени за превенция на евентуални технически казуси.

Какво получавате заявявайки услугата Мониторинг: - текущо следене на натоварването; - проследяване на изправността на контролния панел; - идентифициране на възможни пробиви в сигурността; - проследяване на изправността на наличните на сървъра сървиси; - своевременно уведомяване при идентифициране на възможност за проблем с машината.

УслугаЦена
24/7 Мониторинг9.20 лв./м с ДДСПоръчай