DDoS защита

Сигурно онлайн присъствие и репутация

DDoS атаките са заплаха за всеки бизнес, за големите онлайн платформи, новинарски сайтове, онлайн магазини и всеки друг уеб проект в Интернет пространството. За да се предпазите от техните опасни последствия, имате нужда от надеждна защита, която да ви гарантира, че услугите ви ще са винаги активни. С DDoS защитата от ICN.Bg вие винаги можете да разчитате на сигурно онлайн присъствие.

.

Защитете сайта си от DDoS атаки с Radware DefensePro!

Високотехнологичното оборудване Radware DefensePro ще предпази онлайн бизнеса ви от кибер атаки, ще гарантира безпроблемната работа на приложенията и системите ви и ще ограничи нелигитимния трафик вашия уеб сайт. Така ще спечелите още повече клиенти и ще повишите репутацията на вашия бранд.

DDOS Защита

8.25лв.

0.00лв./на месец

Виж повече

99.00лв.

24.00лв./на месец

Виж повече

99.00лв.

24.00лв./на месец

Виж повече

Основни предимства

Специализираният хардуер съчетава в себе си адаптивна поведенческо-анализираща технология с високо производителен специализиран хардуер. Усъвършенстваната технология предпазва от атаки на мрежово ниво, като така ви защитава от downtime на мрежата и апликациите ви, възможности за експлоити на слабости в приложенията ви, разпространение на malware, аномалии в мрежата , кражби на информация и други кибер атаки.

  • Radware оборудване
  • Гарантиран Uptime
  • 99,99% защита на мрежово ниво
  • Защита от първия ден
  • Изцяло Managed услуга
  • Непрекъснат Анализ на трафика