Услуги

Възползвайте се от професионалните ни услуги

Гарантирайте си сигурност и спокойствие за вашия нает или колокиран сървър

Услуги

Системна администрация

Системна администрация

Имате необходимост от професионална техническа помощ? Нашият FriendlyGeeks екип от системни администратори ще ви помогнат за администрирането и техническото обезпечаване на услугите ви. Можете да изберете почасова или абонаментна техническа поддръжка в зависимост от вашите нужди или проект. 24/7 надеждна поддръжка, бърза реакция и професионализъм, са ключови компоненти когато бизнес процесите ви зависят от достъпността на хостинг услугите.

Прочети повече

Отдалечен бекъп

Сървърен мониторинг

Искате да гарантирате максимална работоспособност и достъпност на сървъра си? Използвайте услугата 24/7 Мониторинг от ICN.B. Ние ще следим процесите на вашата машина, текущото натоварване и изправността на сървърните мощности. Само ICN.Bg ви предлага и Проактивен сървър мониторинг с незабавна реакция от страна на наш системен администратор при индикация за възможен проблем на Cloud или физическа машина.

Прочети повече

cPanel лицензи

cPanel лицензи

cPanel e най-популярният контролен панел за управление на уеб хостинг акаунти. Предоставя ви лесен начин за администриране на вашия хостинг, без необходимост от специфични технически познания. Създавайте лесно пощи, бази данни, управлявайте файловете си, следете статистики за посещаемост, инсталирайте безплатни приложения и много други. Управлявай своя акаунт бързо и лесно с интуитивния контролен панел, на който можете да се доверите.

Прочети повече

Отдалечен бекъп

Отдалечен бекъп

Архивиране на сървърните платформи е задължителна част от поддръжката на всеки сървър. Софтуерът R1Soft позволява съхраняването на множество архивния копия, за да разполагате със сигурността, от която всеки потребител се нуждае. 30-те уникални дневни бекъпа дават гаранция за възстановяване на сайта ви от момента, който желаете. Всеки бекъп файл съдържа всички промени в мета данните на уебсайта ви, а благодарение на R1Soft технологията, създаването на архивите става по начин, който пести ресурсите на сървъра ви.

Прочети повече

cPanel лицензи

DDoS защита

Специализираният хардуер Radware Defense Pro гарантира сигурността на сайта ви благодарение на адаптивната поведенческо-анализираща технология с високо производителен специализиран хардуер. Оборудването е от най-висок клас и предоставя 99.99% защита от DDoS атаките на мрежово ниво, за да може сайтът ви да е обезопасен по всяко едно време. Radware Defense Pro филтрира входящия зловреден трафик към сайта ви, оставяйки го достъпен за потребителите въпреки атаката към него. Благодарение на многото си функционалности, по които конкурентите му значително отстъпват, Radware Defense Pro e най-завършеното решение против DDoS атаки.

Прочети повече

cPanel лицензи

SSL сертификати

SSL сертификатът е синоним на гаранция за сигурност – той представлява дигитален сертификат, който удостоверява автентичността на уебсайта и криптира информацията чрез SSL технологията. Това е един сигурен начин да подобрите сигурността на сайта си и да потвърдите идентичността на вашата компания. ICN.Bg предлага възможност за богат избор от продуктите на световните лидери на пазара за SSL сертификати Geo Trust, Comodo, Thawte и VeriSign & Symantec. Отделните видове SSL сертификати се различават конкретно според нивото на сигурност и гаранциите, които предлагат.

Прочети повече