За нас

Кои сме ние?

Ние предлагаме редица от много приемливи и достъпни Домейн услуги и Уеб-хостинг решения, които са успешно проектирани за развитието и успехът на Всеки бизнес в глобалната мрежа. Без значение дали вече сте развили такъв бизнес, или имате нужда от повече пространство в Интернет, или просто искате да направите Вашият първи уеб-сайт, ние имаме правилното решение за Вас. Нашите сървъри подсигуряват това, от което се нуждае Вашата уеб страница за да има сигурно присъствие в глобалното пространство по 24 часа на ден, седем дни в седмицата. Услугите, които предлагаме са извънредно надеждни и винаги поддържани от професионално подготвен и компетентен екип за техническа поддръжка 24 часа на ден.

Защо ние?

С ICN.Bg Вие можете да разчитате на:

  • Най-високо качество на клиентските услуги
  • Максимум гарантиран UPTIME
  • Високо функционални Административни инструменти (панели)
  • Сигурен и надежден ежедневен backup
  • Висока свързаност на сървърите
  • Високо ниво на сигурност
  • Независим Дата център N+1

ICN.Bg е тук за да осигури спокоен и сигурен бизнес. Ние сме уверени, че можем да Ви предоставим най-високото ниво на обслужване. Нашият екип знае какво отнема да бъдеш най-добрият и как можем да Ви бъдем от помощ, за да просперира Вашия уеб-сайт.

В услуга на клиента!

Нашата компания се гордее с нивото на клиентска поддръжка, което предлага. Нуждите на всеки са различни и затова нашият добре осведомен персонал предлага съдействие по телефон, електронна поща, Help Desk и помощен панел FAQ, в чието подробно съдържание ще намерите всичко, от което имате нужда за да изградите и управлявате уеб страниците си.

Нашата мисия

Да служим на клиентите в световен мащаб с най-високо качество, да отдаваме на приемлива цена висококачествените услуги предлагани от ICN.Bg.

ICN.Bg Infographic

Лесно за използване

Когато замисляме продуктите, които Вие използвате, ние правим така, че в последствие те да са лесни за използване. Ще се убедите в това от първия миг използвайки нашите услуги.

Доверие и коректност

Имаше време когато ръкостискането стигаше за поемането на споразумение между две страни. Ние от ICN.Bg. бихме искали да Ви предложим простотата на коректността и доверието. Това, което Ви предлагаме, е точно това, което получавате. Ние сме честни и прями с продуктите и услугите, които Ви представяме.

Последователност

Ние вярваме, че последователността е резултатът за по- ефективна, точна и производителна работна среда, която води до прогрес и развитие.

Вижте повече за предлаганите от нас хостинг услуги в нашата брошура ICN.Bg-Hosting Solutions.