Плащане на каса в Easy Pay

Как да извърша плащане в брой в офисите на Easypay в цялата страна?

ICN.Bg съвместно със системата Easypay осигуряват възможността за заплащане на услуги на компанията на каса, от всяка точка на страната. Преводите се извършват в реално време, без риск от грешки и без никакви ограничения по отношение на мястото за внасяне на сумите. Гишетата, на които може да заплатите услугата са равномерно разпределени на територията на цялата страна и позволяват на Нашите клиенти да ги ползват в удобно за тях време /гишетата на търговските организации, работят и в събота и неделя/ .

За да ползвате тази услуга, не е необходима предварителна регистрация. Плащането се извършва в брой, на момента. Вие не заплащате никакви допълнителни такси.

ОФИСИ В СТРАНАТА

Търсете знака на Easypay.bg Easypay logo

Как става плащането на сметките чрез Easypay?

  • След направена от Вас заявка в системата на ICN.Bg, Вие ще получите уникален 10 цифрен номер. Посетете представителство от мрежата на Easypay и предоставете уникалния номер за плащане. Касиер ще потвърди сумата по вашата поръчка и вашето плащане ще бъде заверено в система на ICN.bg.
  • Ще получите разписка/вносна бележка за извършеното плащане.
  • Поръчаните от вас услуги ще бъдат активирани до 30 минути след успешното им заплащане.

За EasyPay

Всеки превод е защитен от системата за сигурност на световно технологично равнище.

В мрежата на Easypay участват едни от най-големите и престижни банки и търговски вериги в България, а дейността на системата Easypay е регламентирана, лицензирана и се контролира от Комисията за Регулиране на Съобщенията. Всички парични потоци изцяло преминават чрез специални банкови сметки (парите по тези сметки постъпват и могат да се ползват само за разплащания към доставчици – клиенти на Easypay), което дава допълнителна сигурност за паричния оборот постъпващ във Ваша полза. Допълнителна сигурност дава и фактът, че обработването на плащанията на системата Easypay се осъществява чрез системата ePay.bg®, която е единствената система в България осигуряваща плащания с банкови карти през Интернет и през която за 2005 г. се обслужват 27% от всички картови плащания на ПОС в България.