Начини на плащане

ICN.Bg ви предоставя широк набор от начини на плащане, с който да улесни използването на предоставяните услуги. Независимо от населеното място или държавата, в която се намира ще намерите лесен и бърз начин за плащане на желаните от вас услуги.

Начини на плащане

Online разплащане с дебитни/кредитни карти

Online разплащане с дебитни/кредитни карти

Сигурен, бърз и лесен начин за заплащане на услуги с дебитни/кредитни карти. Не се изисква предварителна регистрация. Само с един клик и въвеждане на Вашите данни от ще може да заплатите услугите си към ICN.Bg с криптирана връзка без да заплащате излишни комисионни. ICN.Bg изцяло покрива разходите по направените транзакции.

Освен с познатите ни кредитни/дебитни карти VISA, MASTERCARD, Diners Club и АМЕX имате възможността за плащате с всички познати дебитни карти Maestro, Visa Electron, Visa Debit и ще много други.

Прочети повече

Плащане по банков път

Плащане по банков път

Може да заплащате вашитe услуги към следната банкова сметка:

  • Сметка/IBAN: BG74 PRCB 9230 1051 0219 01
  • Банков код/BIC: PRCBBGSF
  • Титуляр: "Интернет Корпорейтед Нетуъркс" ЕООД
  • Банка: ПроКредит Банк (България) ЕАД

Прочети повече

Плащане на каса в EasyPay

Плащане на каса в EasyPay

ICN.Bg съвместно със системата Easypay осигуряват възможността за заплащане на услуги каси в цялата страна.

Преводите се извършват в реално време посредством 10/десет/ цифрен уникален код, който платформата на ICN.Bg ви предоставя при завършване на поръчка.

Прочети повече

Плащане през еPay.bg

Плащане през еPay.bg

Плащането през българската Интернет система за плащане с банкови карти и микросметки ePay.bg е бърз и лесен начин за плащане през Интернет. За се възползвате от него е необходимите да имате регистриран акаунт в система на ePay.bg.

Всички плащания през системата на еPay.bg се извършват в реално време. Всички такси и комисионни са за сметка на ICN.Bg.

Прочети повече

Онлайн плащане чрез PayPal.com

Онлайн плащане чрез PayPal.com

PayPal е един от най-революционните и сигурни начини за плащане през Интернет. Всички плащания през платформата преминат в реално време. Разплащания с извършват посредством верификация на E-mail адрес , като е необходимите да имате регистриран акаунт в система на PayPal.com.

Разплащания може да инициират в различна валута (USD, EUR, GBP и др.) в зависимост от валутата на потребителя. Възможно е използването на PayPal баланс или кредитна карта, която е предварително свързана с акаунт в системата.

Прочети повече

Плащане в офис Варна на ICN.Bg

Плащане в офис Варна на ICN.Bg

Плащания на каса в офиса ни в град Варна може да извършите на адрес:

Работно време

  • Понеделник - Петък: от 09:30ч. до 17:00ч.

Прочети повече