Новини

Защита oт DDoS атаки с последно поколение Radware хардуер

Защита oт DDoS атаки с последно поколение Radware хардуер

ICN.Bg вече предлага на всички свои клиенти специализирано хардуерно оборудване, което ви дава 99.99% защита от DDoS атаките на мрежово ниво. Възползвайте се от Radware Defense Pro - последно поколение оборудване, което гарантира гладката и безпроблемна работа на вашия онлайн бизнес, на водещия производител Radware. Представлява не само най-висок клас подобно оборудване, но и предлага функционалности, по които конкурентите му значително отстъпват. Defense Pro помага в превенцията срещу препълване на канала за свързаност, DDoS атаки, атаки към логин страници, атаки зад CDN и SSL-базирани flood атаки, като дава 99.99% сигурност на мрежово ниво.

Какво представлява Radware Defense Pro:

Специализираният хардуер съчетава в себе си адаптивна повиденческо-анализираща технология с високо производителен специализиран хардуер. Усъвършенстваната технология използва концепция за предпазване от атаки на два пласта – мрежово ниво и ниво приложение, като така ви защитава от даунтайм на мрежата и апликациите ви, възможности за експлоити на слабости в приложенията ви, разпространение на malware, аномалии в мрежата , кражби на информация и други кибер атаки. Устройстово на Radware, което ние от ICN.Bg ви предоставяме помага в превенцията срещу препълване на канала за свързаност, DDoS атаки, атаки към логин станици, атаки зад CDN и SSL-базирани flood.

DDoS Protection

За кого е подходящ Radware Defense Pro:

  • всеки бизнес, който не може да си позволи да има downtime;
  • сайтове на политически партии;
  • новинарски сайтове;
  • сайтове на неправителствени организации;
  • сайтове на банки;
  • всеки вид приложение, от което посредством атака може да се извлече чувствителна информация;
  • сайтове, които веднъж са били жертва на атака.

Как да поръчате Radware Defense Pro?

Защите се от DDoS атаки, като поръчате Radware Defense Pro. Свържете се с нас като ни пишете на office@icn.bg или support@icn.bg.

Можете да използвате Radware Defense Pro за вашия cloud, като изберете Protected Zone на Network Zone.