Новини

 Всички RS пакети с неограничен брой акаунти

Всички RS пакети с неограничен брой акаунти

Поради засиления интерес към RS пакетите, от 20.01.2011 Вече са валидни новите по-високи параметри за пакета RS1. По този начин вече всички предлагани от хостинг компания ICN.Bg Reseller пакети притежават опцията за неограничен брой акаунти, както и неограничен брой допълнителни, addon домейни.

С тази функционалност ICN.Bg ще предложи още по-големи възможности на своите клиенти и партньори. Ще даде възможност за още по-гъвкави пакети и цени, които да предложите на Вашите крайни потребители.

С Reseller (RS) плановете имате възможност с малки инвестиции да създадете успешен Интернет бизнес.
- Ще Ви предоставим напълно функционален уеб базиран контролен панел за управление на Вашите акаунти(потребители);
- Ще Ви предоставим възможността да предлагате услуги и продукти под собствена марка, посредством пълно брандиране на потребителския интерфейс;
- Ще имате възможност за създадете Ваши собствени пакети, без това да Ви ограничава ценово.

Не е нужно да наемате високо платени администратори и денонощна техническа поддръжка, защото за всичко това ще се погрижим ние от хостинг компания ICN.Bg. Акаунтът Ви ще бъде управляван от мощно и висококачествено сървърно оборудване (Supemicro, Cisco), което гарантира бързата и безпроблемна работа на Вас и Вашите потребители. Гарантираният капацитет на мрежовата инфраструктура Ви дава спокойствие, че сайтовете Ви ще са видими от всяка точка на света, а нашият Tier 1(N+1) Дата център няма да спре работа дори и ако цялата национална електрическа мрежа не функционира.

Компанията предлага и създаването на индивидуални пакети според изисквания на самия потребител, с което се цели намаляването на разходите Ви. По този начин ще може точно да прецизирате нужните Ви ресурси с наличния Ви бюджет.