Новини

Сeмейство за всяко дете

Сeмейство за всяко дете

Благодарение на Вас, нашите клиенти, ние от ICN.Bg и фондация “За Нашите Деца”, ще осъществим съвместна кампания в продължение на 1 месец. Месец, в който ще бъдем съпричастни към децата в неравностойно положение.

Как ще помогнем?
Ние ще отделим 5% от стойността на всяка нова поръчка за хостинг услуга, поръчана в периода 15 Май – 15 Юни 2012г. Със събраните средства ще бъдат закупени пакети за новородени, които ще се предоставят на деца в риск.
За да Ви поощрим допълнително ще наградим чрез томбола 3-ма от клиентите поръчали нов хостинг план. Късметлиите ще получат УДВОЯВАНЕ на поръчания от тях период.

На кого ще помогнем?
15 Май не е случайно избрана дата за стартиране на кампанията. Датата съвпада с Международния ден на семейството и в тази връзка ние предприехме кампания в подкрепа на бебета в риск от изоставяне, защото нито едно дете не заслужава да израсте без семейство.

Екип от ICN.Bg ще проследи подробно изразходването на средствата събрани от кампанията, като няколко дни след приключването ще публикуваме и подробна справка. Всяко дете има нужда от семейство.

ICN.BG подкрепяме инициативата на фондация "За Нашите Деца" в подкрепа на бебета в риск от изоставяне.

Благодарим Ви за подкрепата!