Новини

Рекорден уебинар от ICN.bg и Webinaria

Рекорден уебинар от ICN.bg и Webinaria

На 04.08 ICN.Bg проведе най-успешния си уебинар до сега. С 200 регистрации и 90 слушатели останали до края на онлайн събитието, то счупи всички рекорди на българската платформа за уебинари - Webinaria.bg. Темата на уебинара беше „WordPress - първи настройки и сигурност”, а аудиторията разбра как да стартира своя сайт и получи полезни съвети как да повиши сигурността му. Небивалият интерес към събитието провокира екипа на хостинг компания ICN.Bg да проведе цялостна кампания по темата и да превърне август месец в месец на WordPress. През целия месец, желаещите да създадат свой сайт или блог с най-популярната CMS система, ще получават ценни указания и съвети в блогът на хостинг компанията и нейните социални канали.

Практическата част, подготвена от лекторът на уебинара Павлин Груцов, показа нагледно процесът, през който начинаещият WordPress потребител ще премине. От настройките при инсталация на WordPress директно през хостинг контролния панел до оптимизациите, които трябва да зададете свързани със защитата и сигурността. Екипът на уебинара беше ангажиран с множество въпроси, които провокираха интересни и полезни дискусии. Рекордният брой слушатели, се включиха активно и заляха лекторите на уебинара с вълна от въпроси, помагайки им да направят събитието по-полезно и интересно.

На участниците в уебинара, ICN.bg подари промо кода 3M-HOSTing за 3 месеца безплатен хостинг при поръчка на хостинг за една година. Кода е все още валиден, като от него можете да се възползвате само до 25.08. За регистрираните потребители, пропуснали уебинара и по повод въпросите на аудиторията дали ще е достъпно видео повторение, пълен запис от събитието ще бъде качен в YouTube канала на ICN.bg. Поради големия интерес, уебинарът ще бъде повторен през октомври месец. Той ще бъде обогатен с допълнителна информация, като от компанията обещават да го направят още по-полезен за аудиторията. Очаквайте WordPress статии, отговарящи на вашите въпроси в блога на ICN.bg.