Новини

Празнувай Великден с ICN.Bg и 33% отстъпка и нови, по-високи параметри

Празнувай Великден с ICN.Bg и 33% отстъпка и нови, по-високи параметри

Толкова сме ентусиазирани, че не знаем с коя новина да започнем. С хубавата или с още по-хубавата.

Месец Май е един от най-празничните месеци тази година. Ухание на свежест, полъх на цветя, Великденско настроение. Не успяхме да дочакаме до тогава и решихме да започнем още от днес.

От 25 Април до 10 Май 2013 година плановете за споделен хостинг струват с 33% по-малко. Освен ценовото предимство от 33% ще Ви предоставим и безплатен домейн (com, net, eu, org, info, biz) на стойност до 19.20лв. с плановете Икономичен, Бизнес и Стандартен. Промоцията важи както за нови услуги, така и за подновяване. За да се възползвате от промоцията, е нужно да използвате нашия промо код: 33SPRING

Всички планове за Споделен Linux/ASP хостинг са с НОВИ, по-високи параметри. Вече ще имате възможност да качвате още повече сайтове на един хостинг план, както и да разполагате с още по-голямо дисково пространство за съхраняване на данни, файлове, електронни съобщения и всичко онова, което задвижва вашите онлайн проекти.

Новите параметри ще бъдат автоматично заложени към всички ново закупени хостинг планове или при подновяване на съществуващи такива. Ако все още не е дошло време да подновявате услугата ви, а желаете да получите новите параметри е нужно само да се свържете с денонощния ни "friendly geek" технически екип, който да обнови параметрите към по-високите такива.

A за да е празника още по-шарен и хубав, ICN.Bg ви дава 10% отстъпка за услугите Cloud Hosting и VPS Hosting!
Тук секретният код е: 10SPRING|

И още нещо ...
Наскоро внедрихме нова архивираща система, както и нова система за сървърна защита и мониторинг, които ще помогнат на вас потребителите да ползвате още по-пълноценно услугите на ICN.Bg. Планираме в най-скоро време значително увеличаване на процесорните ресурси, но ще си запазим правото да Ви изненадаме приятно отново.

Условия на промоцията:
1. Промоцията е валидна при използване на код при поръчка 33SPRING за нови хостинг планове и подновяване на вече съществуващи такива и промо код 10SPRING за услугите Cloud Hosting и VPS Hosting.
2. Важи при всички периоди на закупуване или подновяване на услуга.
3. Важи неограничено за периода.
4. Валидна за период от 25.04.2013г. до 10.05.2013г.
5. Поръчката трябва да бъде заплатена до 14 дни след нейното заявяване.
6. В промоцията е включена безплатна регистрация, подновяване или трансфер на домейн име(.com, .net, .eu, .org, .biz, .info). Безплатен домейн се получава само за плановете Икономичен, Бизнес или Стандартен Linux хостинг при едногодишно заплащане на услугата.
7. Ваучерът за реклама в Google Adwords важи само за нови едногодишни поръчки за споделен хостинг при начално зареждане на сума от 30 лв. от страна на клиента в системата на Google Adwords.
8. Не може да се комбинира с други промоции валидни през текущия период.|