Новини

Отстъпки за споделен хостинг, cloud и VPS

Отстъпки за споделен хостинг, cloud и VPS

Вашата промоция е вече тук! Вземете хостинг услуга с 25% отстъпка за повече пролетно настроение. Регистрирайте вашия хостинг план с промо код SPRING, а като бонус ще ви подарим и безплатно домейн име и CloudFlare Railgun, с който ще максимизирате стойността на вашия хостинг план! И тъй като ни е пролетно, ще ви дадем и Google Adwords вауер нa стойност 90 лв., за да направите бизнеса си по-популярен и по-печеливш!

Поръчай сега

Всички потребители на Cloud и VPS ще зарадваме 10% повече емоции, като се възползват от 10% отстъпка за услугите си! Изненадата идва с промо код cloud10.

Поръчай сега

Условия на промоцията:
1. Промоцията е валидна при използване на код при поръчка SPRING за нови хостинг планове и подновяване на вече съществуващи такива. Важи за услугите Икономичен, Бизнес или Стандартен хостинг план (Linux или ASP.Net хостинг).
2. Промо код cloud10 е валиден само за услугите Cloud Hosting и VPS Hosting.
3. Важи за период от 1 месец до 12 месеца, за закупуване или подновяване на услуга.
4. Важи неограничено за периода.
5. Валидна за период от 14.04.2014г. до 30.04.2014г.
6. Поръчката трябва да бъде заплатена до 14 дни след нейното заявяване.
7. В промоцията валидна с промо код SPRING е включена безплатна регистрация, подновяване или трансфер на домейн име (.com, .net, .eu, .org, .biz, .info). Безплатен домейн се получава само за плановете, който включват такъв, при закупуване или подновяване за период от 12 месеца.
8. Ваучерът за реклама в Google Adwords важи само за нови едногодишни поръчки за споделен хостинг при начално зареждане на сума от 30 лв. от страна на клиента в системата на Google Adwords.(спрямо официалните изисквания на Google).
9. Не може да се комбинира с други промоции валидни през текущия период.

Поръчай сега