Новини

Ново от ICN.Bg и CloudFlare: CloudFlare Railgun

Ново от ICN.Bg и CloudFlare: CloudFlare Railgun

Всеки иска уеб сайта му да бъде максимално бърз, но само ние от ICN.Bg ви предлагаме технология, която ще направи вашия сайт възможно най-бърз, независимо от коя точка по света потребителите го достъпват!

Ново от ICN.Bg и CloudFlare: CloudFlare Railgun - последно поколение технология на CloudFlare, която оптимизира представянето на вашия сайт и предоставя значително подобрение на времето, за което той се зарежда. Railgun разпознава колко често се обновяват динамичните уеб страници и на база на получената информация, изгражда принцип по който кешира и динамичното съдържание на всеки уеб сайт през определен времеви период. По този начин се минимизира времето, за което се зарежда вашия сайт и се намалява натоварването на сървъра ви.

Всеки потребител на ICN.Bg, който има активиран CloudFlare, ще може да се възползва от предимствата на Railgun! Повече за технологията на Railgun, какви са предимствата които ви дава и как да се възползвате максимално от него вижте тук!

Активирайте вашия CloudFlare и Railgun от контролния панел на вашия хостинг акаунт (cPanel). Ако имате затруднения или нужда от съдействие можете да се свържете с нашите FriendlyGeeks 24/7.

Услугата се предоставя благодарение на CloudFlare.com
Ако имате нужда от повече информация можете да се свържете с нас.
Телфони за връзка: 0700 300 70, 02/491 8877 и 0888 738338

icnhelpdesk.net