Новини

Нови 600 .EU домейна с Безплатен хостинг

Нови 600 .EU домейна с Безплатен хостинг

Промоцията Безплатен .EU домейна завърши преди дата на изтичане на крайния срок 31.01.2011г. поради изчерпване на количествата. Надяваме се много скоро да Ви предоставим отново подобна възможност.

Следете внимателно актуалните новини и промоции, за да сте винаги информирани. Поради големия интерес, ICN.Bg предоставя нови 600 домейна на изключително атрактивна цена.

Регистрирай ново домейн име .EU в периода 03.01.2011 - 30.01.2011г. САМО за 1.98 лв./г с ДДС и вземи Безплатен Икономичен хостинг план за период от 3 месеца.
С използването на код euProMo при поръчка, ще получите срещу 1.98 лв. с ддс едногодишна регистрация на домейн име с разширение .EU, както и 3 месечен безплатен хостинг (Спестявате 36.18лв)

.EU домейн имената изграждат Вашата европейска идентичност в Интернет. Домейнът .eu е достъпен за 500 милиона европейци; Използван в 27 Европейски страни; Над 3 милиона регистрирани домейна имена .EU е в top 10 най-предпочитан домейн Над 35% ръст на Българите регистрирали .EU домейни спрямо 2009г. .EU носи респект защото може да се регистрира единствени само от граждани на Европейския съюз. * С адрес .eu Вие показвате, че сте готови да започнете бизнес в цяла Европа и Света;

Какво включва Икономичен хостинг план?

30 GB дисково пространство

Неограничен месечен трафик

15 хоствани домейна

3 Хоствани сайта

Email кутии - Неограничен брой

MySQL 5 - Неограничен брой

Поддомейни - Неограничен брой

FTP акаунти - Неограничен брой

PHP 5/4, Perl, SSL, Crontab

Над 60 скрипта/темплейта|

Как да получа Безплатен хостинг след като регистрирам домейн .EU?
След направата на заявка от Ваша страна и регистриране на домейна, в активационния e-mail ще намерите уникален линк, чрез който с 1 клик ще активирате Вашия Безплатен 3 месечен хостинг пакет.

Условия на промоцията?
- За да се възползвате от промоционалната цена за .EU домейна е нужно да въведете код при поръчка: euProMo
- Безплатен 3 месечен хостинг абонамент на план Икономичен се предоставя след използването на уникален линк, заложен в активационен емейл, при регистрацията на .EU домейн името.
- Промоцията е валидна до 30.01.2011г с отразено плащане до същата дата.
- При отразено плащане след тази дата, сумата се добавя по клиентската сметка на потребителя в ICN.BG, за последващо използване от страна на клиента.