Новини

Колкото повече, толкова повече

Колкото повече, толкова повече

Почивните дни свършиха, но нашето празнично и слънчево настроение е неизчерпаемо!
След множеството запитвания и високия интерес към повишените параметри на хостинг плановете и промо цените с 33% намаление, ние решихме да удължим промоцията до 25.05.2013г.

Ако все още не сте заявили вашия хостинг с отстъпка или не сте подновили текущия си план, ние ви даваме възможност да го направите сега. Използвайки промо код 33SPRING, ще получите 33% намаление на споделен хостинг, а за да ви дадем още по-голяма стойност, ще ви подарим и един домейн!

Не забравяйте, че само сега ICN.Bg ви дава 10% отстъпка за услугите Cloud Hosting и VPS сървъри с код 10SPRING.| | С всяка нова едногодишна поръчка за споделен хостинг имате възможност да получите ваучер за реклама в Google Adwords нa стойност 90 лв.

Предлагането на по-добра стойност за клиентите е най-ефективния начин за повишаване на продажбите и справяне с конкуренцията, затова Ви предлагаме още едно конкурентно предимство, с което бихте могли да бъдете на крачка пред другите. Обещаваме, че много скоро ще може, да предложим тази услуга и при подновяване на съществуващи хостинг пакети.

Офертата важи само до 25.05. Не изпускайте тази страхотна възможност.

Условия на промоцията:
1. Промоцията е валидна при използване на код при поръчка 33SPRING за нови хостинг планове и подновяване на вече съществуващи такива и промо код 10SPRING за услугите Cloud Hosting и VPS Hosting.
2. Важи при всички периоди на закупуване или подновяване на услуга.
3. Важи неограничено за периода.
4. Валидна за период от 10.05.2013г. до 25.05.2013г.
5. Поръчката трябва да бъде заплатена до 14 дни след нейното заявяване.
6. В промоцията е включена безплатна регистрация, подновяване или трансфер на домейн име(.com, .net, .eu, .org, .biz, .info). Безплатен домейн се получава само за плановете Икономичен, Бизнес или Стандартен Linux хостинг при едногодишно заплащане на услугата.
7. Ваучерът за реклама в Google Adwords важи само за нови едногодишни поръчки за споделен хостинг при начално зареждане на сума от 30 лв. от страна на клиента в системата на Google Adwords.
8. Не може да се комбинира с други промоции валидни през текущия период.|