Новини

ICN.Bg в топ 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

ICN.Bg в топ 6 препоръчани хостинг компании от cPanel

Знаете ли че, cPanel e най-разпространеният панел за управление на уеб хостинг акаунти? 88% от всички клиенти, които използват cPanel, твърдят че той е повлиял позитивно на техния бизнес. А за да ви улесним максимално в работата с вашия хостинг, ние ви даваме безплатно cPanel към всеки план на споделен хостинг!

ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г., което ви предоставя екслузивни ползи и още повече екстри! През месец Януари,ICN.Bg e в топ 6 на препоръчани, надеждни и качествени хостинг доставчици от cPanel.

Признанието, което получаваме ни поставя редом до най-големите хостинг компании в световен мащаб. Радваме се, че можем да ви предоставим качество и иновативни продукти, които сa характерни за едни от най-големите компании в света!

Използвайки cPanel като основен панел за управление още от самото създаване на ICN.Bg, ние добре познаваме неговите специфики и тънкости. Благодарение на придобитите през годините познания, успешно разработваме полезни модули, както и интегрираме допълнителни услуги в cPanel. Най-новото, с което ще ви зарадваме е:

  • Newsletter модул в cPanel– предоставя възможност на потребителите на услугата споделен хостинг да изпращат определен брой търговски или промоционални съобщения тип newsletters от техния хостинг панел.

- Бизнес мейл решението cMailPro – единно комуникационно решение напълно интегрирано в cPanel, което предлага надеждна имейл услуга, уебмейл, календар, чат, задачи, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи, мобилна синхорнизация. Иновативната услуга е разработена от ICN.Bg и се предлага за първи път в България!

Част от партньорството ни със cPanel е и програмата cPanel University, в която участие взе FriendlyGeeks частта на екипа ни, а именно отдел Техническа поддръжка. Това с което най-много се гордеем е сертифицирането им от cPanel University, което ни дава право да наречем себе си експерти в областта.

cpanel

cPanel сертификатите гарантират и удостоверяват уменията и познанията на FriendlyGeeks екипа ни да поддържа по най-висок стандарт вашия сPanel и всички модули и приложения в него. Те са доказателство, както за техническите умения на нашия екип, така и за желанието им да се развиват и да учат нови неща!