Новини

ICN.Bg със сертификат ISO 9001:2008

ICN.Bg със сертификат ISO 9001:2008

ICN.Bg с международен сертификат за контрол на качеството! ISO 9001:2008 e международен стандарт за контрол на качеството, който включва набор от изисквания за регламентиране на правила, които управляват дейността на организацията.

Целта на сертификата е да гарантира удовлетворението на клиентите. През месец март, ICN.Bg се сдоби със заслужено признание, което потвърждава способността ни да предоставяме хостинг услуга с контролирано качество, в съответствие с изискванията на нашите клиенти. В отговор на непрекъснатия стремеж на компанията да се развива, сертификатът успява да гарантира качество на хостинг услугата в съответствие с международни стандарти.
Целта на сертификат ISO9001:2008 е увеличаване удовлетворението на клиентите, посредством предоставяне на крайна услуга с постоянно качество. Като компания с 10 годишен опит, ние успяхме да покрием изискванията, засягащи ориентация към потребителя, компетентност и обучение на хората, работещи в организацията, както и непрекъсннато подобряване на дейността, чрез иновативност и засилена развойна дейност.