Новини

ICN.Bg cPanel и сMailPro с нов облик

ICN.Bg cPanel и сMailPro с нов облик

Екипът на ICN.Bg с гордост ви представя подобрения външен вид на вашия контролен панел – cPanel. С новата си визия, изцяло разработена от нас, cPanel ви предизвиква смело да се гмурнете във функционалностите му.

cpanel1

Какво можете да очаквате:

  • подобрен външен вид на контролния панел;
  • напълно responsive дизайн;
  • по-голяма работна площ, за да виждате всички необходими функционалности;
  • Docker hosting и cMailPro интегрирани в cPanel, за по-лесно управление;
  • множество изненади и нови функционалности, интегрирани в cPanel през следващите 6-9 месеца.

cpanel2

Новата тема на cPanel ще бъде поетапно интегрирана на всички сървъри за споделен хостинг, като се очаква до края на годината тази интеграция да приключи.

ICN.Bg e NOC партньор на cPanel от 2010г., което ви предоставя екслузивни ползи и още повече екстри! Благодарение на това партньорство, екипът ни успява да интегрира множество допълнителни функционалности и плъгини в най-използвания контролен панел.

Целият екип Техническа поддръжка на ICN.Bg е cPanel University сертифициран, като свидетелство за изключителната им компетенция в областта.

Заедно с обновения външен вид на cPanel, ви представяме и новия контролен панел на cMailPro – вашата бизнес имейл услуга. Още повече функционалности, които ще улеснят вашата комуникация. За да разгледате нови облик на cMailPro, е необходимо само да се логнете в контролния панел на услугата.

В случай, че все още не използвате професионална имейл услуга, можете да начуите повече за cMailPro тук.

cmailpro1

ICN.Bg продължава да следва дългосрочната си политика за предоставяне на най-добрата хостинг услуга. Преди 6 месеца, мрежовото оборудване в нашия Tier 3 дата център беше изцяло подменено с по-висок клас мрежови компоненти. Подмяна беше извършена на абсолютно всеки компонент на оборудването. Вижте повече!

Етикети: #funktsionalnosti #nov-dizajn #cpanel #kontrolen-panel #nova-tema #cmailpro