Новини

Участвай с твоя уеб сайт на .eu Web Awards 2018

Участвай с твоя уеб сайт на .eu Web Awards 2018

Ако притежавате или управлявате сайт с .eu или .ею домейн, не пропускайте възможността да го направите част от .eu Web Awards 2018 – онлайн надпреварата, която ще отличи най-добрите сайтове с .eu домейн имена в няколко различни категории. Наградите за победителите ще бъдат връчени през месец Октомври 2018г.

За .eu Web Awards

През 2014г. EURId – официален регистър на европейските домейни – започна да организира онлайн конкурса .eu Web Awards. Целта на събитието е да популяризира използването на домейните с разширение .eu и да повиши репутацията на уеб сайтовете с такова име.

По време на конкурса различни по тематика и обем сайтове биват номинирани за участие в няколко категории според типа на сайта и организацията, представена от него:

  • Leaders – тази категория представя уеб сайтовете, зад които стоят утвърдени международни компании и брандове.
  • Rising stars – в тази категория участват сайтове на startup компании с по-скромен опит.
  • Laurels – тук се класират уеб сайтове на образователни институции, благотворителни организации или проекти, които са от значение за повечето европейски държави.
  • House of .eu – тази категория е за блогове, новинарски и медийни сайтове.
  • Better world – тук попадат уеб сайтове, зад които стоят „зелени“ организации и инициативи за опазване на околната среда.

Как протича .eu Web Awards?

Номинации

В периода 18.04.2018г. – 01.08.2018г. се случва номинацията на уеб сайтовете в петте категории и гласуването в тяхна подкрепа. Всеки може да номинира своя собствен уеб сайт или този на свои приятели и партньори. Ако и вие притежавате сайт с .eu домейн, не пропускайте да го номинирате, както и да поискате подкрепа от свои познати. Имайте предвид, че организаторите ще се свържат с вас преди да го публикуват като номинация в официалния сайт на събитието.

Гласуване

След като попадне сред номинираните, всеки уеб сайт се състезава за гласовете на Интернет потребителите. Тук е моментът да поискате подкрепа от своите фенове в социални мрежи, посетители на сайта, клиенти и др, за да съберете възможно най-много гласове за своя онлайн проект. Трите уеб сайта с най-много гласове във всяка една от категориите ще бъдат финалисти на .eu Web Awards 2018.

Награждаване

Финалистите ще бъдат обявени на 05.09.2018г, а победителите – на 21.11.2018г. по време на закриващото събития в Брюксел, Белгия. Те ще бъдат избрани от авторитетно жури, състоящо се от представители на международни Интернет компании, бизнес асоциации и организации.

eurid_awards eurid_event

Защо да участвате на .eu Web Awards 2018?

Наградите

Петте сайта победители във всяка от категориите ще получат следните награди:

  • Персонализирана статуетка и Web Awards сертификат
  • Продуцирано от EUIRId промоционално видео за сайта
  • Рекламна билборд кампания на летището в Брюксел за период от 2 месеца
  • Дигитална икона в три различни формата, която победителите да добавят на своя уеб сайт, както и в профилите си в социалните мрежи

Безплатно е

Номинациите и гласуването в конкурса са напълно безплатни за всички, които искат да номинират своя сайт или да подкрепят този на своите партньори.

Добавена стойност за вашия онлайн бизнес

Участието и престижното класиране в конкурса ще осигурят повече видимост на вашия сайт, както и потребителско доверие в него. В случай че спечелите в някоя от категориите, със сигурност ще успеете да популяризирате своята дейност.

eurid_winners

Как да участвате на .eu Web Awards 2018?

Призоваваме всички, които разработват, поддържат и притежават .eu уеб сайт да вземат участие в конкурса. Необходимо е единствено да номинирате своя сайт, да приемете условията на конкурса, след което да помолите и своите приятели да ви подкрепят.

Участвайте със своя сайт сега! Желаем ви успех!

Етикети: #eurid #domains #eu-domains #awards #contest