Новини

DDoS защитен Уеб хостинг

DDoS защитен Уеб хостинг

Използвате Уеб хостинг и често ставате обект на DDoS атака? Статистиката сочи, че всеки трети бизнес е бил жертва на подобен тип атака през изминалата година. 334GBps е размерът на най-голямата DDoS атака до момента, а резултатите от нея са катастрофални. ICN.Bg има решение на този често срещан проблем. Вече можете да използвате DDoS защита и на споделен хостинг. Гарантирайте сигурността на сайта си!

ICN.Bg използва висок клас специализирано оборудване за DDoS защита - Radware Defense Pro.

То може да бъде използвано както от потребителите използващи облачни услуги, така и от тези, разчитащи на уеб хостинг за онлайн бизнеса си.

Как работи Radware Defense Pro?

Radware Defense Pro е оборудване, което работи със собствена мрежа от IP адреси. Тази мрежа наричаме защитена мрежа. Използвайки защитен IP адрес, Radware Defense Pro следи вашия уеб сайт или онлайн магазин, и индикира момента на възникване на DDoS атака, като взема своевременни мерки, за да ви предпази. Ограничава се и се филтрира входящия зловреден трафик към сайта ви. Така сайтът ви остава up and running – достъпен за потребителите въпреки атаката към него.

Вижте още: Начини за защита от DDOos Атаки

Как да добавя DDoS защита към споделения си хостинг?

За да добавите DDoS защита, е необходимо единствено да използвате IP адрес от защитената мрежа, с която работи Radware Defense Pro. Услугата може да бъде използвана както от нови потребители на уеб хостинг, така и от вече активни сайтове. Активацията и е изключително бърза, а гаранцията за защита от DDoS атаки е 99.9%!

Актуализирана: Безплатна професионална DDoS защита за всички потребители на услугата Споделен / уеб хостинг.