Новини

Безплатен уебинар " Как да си направиш сайт: Първи стъпки" от ICN.Bg

Безплатен уебинар " Как да си направиш сайт: Първи стъпки" от ICN.Bg

Каним ви на едно специално онлайн събитие!

От ICN.Bg организираме поредния уебинар в полза на всички начинаещи, които искат да стартират своето ново онлайн приключение съвсем сами.

Включете се в безплатния уебинар "Как да си направиш сайт:Първи стъпки", организиран от хостинг компания ICN.Bg, с любезното съдействие на Webinaria.bg и с лектор Любо Николов на 21.02.2017г. от 14:30 часа. Заявете своето виртуално място за събитието в платформата на Webinaria.bg тук.

Безплатният уебинар "Как да си направиш сайт: Първи стъпки" ще ви даде нужните знания и ще затвърди вече натрупаните умения, за да създадете с лекота своя лична или професионална уеб страница без да имате предишен опит.

ICN.Bg има удоволствието да покани за лектор на събитието един изявен в областта си специалист - Любо Николов, който има дългогодишен опит като консултант на начинаещи ползватели на WordPress, основател е на онлайн ръководството „Как се прави сайт“ (http://www.kaksepravisait.com/) и помага на хиляди интернет потребители да направят своите първи стъпки в уеб дизайна. Той ще поговори за това какви са елементите на всеки стартиращ сайт, как да го инсталирате, настроите и оптимизирате. Ще ви даде важни съвети и насоки за това как да започнете и от какво имате нужда.

Уебинарът има практическа част и ще ви покаже нагледно какви са важните стъпки при създаването на един сайт.

За кого е подходящ уебинарът?

Уебинарът е подходящ за всеки! От напълно начинаещи до средно напреднали, които искат да запълнят пропуски в своите знания - всеки ще открие нещо интересно и полезно, с което да подобри възможностите си и да направи своето онлайн преживяване по-лесно и приятно.

Какво ще научите?

  • Какви са основните елементи на един сайт?

  • Какво е хостинг? Избор на хостинг.

  • Какво е CMS система и защо да изберете WordPress?

  • Как се инсталира WordPress? Елементи на WordPress.

  • Настройки - навигация, настройки на менюта, избор на теми, плъгини.

  • Качване на текст, лого и обработка на изображения.

Задайте вашите въпроси, ние ще ви отговорим!

Ще очакваме вашите въпроси и запитвания за WordPress на имейл адрес: webinars@icn.bg или на нашата Facebook страница. Можете да откриете отговорите на всички ваши въпроси по време на уебинара.

Очакваме ви!