Новини

Безплатен CDN с Хостинг от ICN.BG

Безплатен CDN с Хостинг от ICN.BG

Радваме се, че първи в България и напълно БЕЗПЛАТНО можем да Ви предложим услугата CloudFlare . CloudFlare е CDN (content delivery network), която оптимизира работата на сайта Ви и предоставя нов мироглед до света на Интернета. Не случайно избрахме партньорство с утвърдена фирма, която разполага с 12 точки на присъствие в целия свят! Благодарение на широката си мрежа този CDN прави така, че статичното съдържание на сайта Ви се отваря от най-близкия до посетителя сървър. В резултат сайтът ви се отваря в пъти по-бързо от обичайното, а потребителите Ви остават доволни и не затварят сайта ви, огорчени, че той не е успял да се отвори.

Сигурно ще ви изкуши и фактът, че с CloudFlare страниците в сайта ви, хостван при ICN.Bg, се зареждат два пъти по-бързо от обичайно и ползват до 60% по-малко трафик(което разбира се намалява и вашето CPU натоварване). Освен това, уеб сайтовете, ползващи услугата, са значително по-неуязвими от спам и DDoS атаки

Използвана заедно с плановете за уеб хостинг на ICN.Bg, CloudFlare прави сайтовете ви удобни, лесни и бързи за навигация. Ако има нещо по-хубаво от услугата, която пести време, нерви и средства и оставя приятно усещане за клиентите, то това е безплатната услуга, която го прави. Да, CloudFlare, е безплатна за наши клиенти, ползващи споделен хостинг.

Ако сте изкушени, услугата се активира с натискането на един бутон. Когато влезете в контролния панел (cPanel), от менюто можете да изберете активация на CLoudFlare. Промяната става за 5 минути, а деактивацията е също толкова лесна и бърза. Опитайте и ни кажете как се е променила работата на сайта ви.