Новини

ActiveCache - новият инструмент за по-бързи сайтове в cPanel

ActiveCache - новият инструмент за по-бързи сайтове в cPanel

ActiveCache – новиятинструмент, който ще даде бързина на сайта ви и ефективно използване нахостингресурсите.ICN.Bgпредставя новият инструмент за кеширане наличен напълно безплатно във вашияcPanel. Когато производителността на сайта трябва да бъде подобрена кеширането е една от първите опции, които помагат за решаването на проблема!

Какво представлява ActiveCache

ActiveCachee инструмент, който ще даде на клиентите на споделенихостингпланове Икономичен, Бизнес и Стандартен възможност да стартиратMemcachedилиRedis- инструменти за кеширане или записване на временна информация. Включвайки една от двете key-value in-memory бази данни, той ще ви спести ресурси и ще подобри бързината на уеб сайта.

Как да го активирате?

За да използватеActiveCacheе необходимо единствено да селогнетевъв вашияcPanel. Инструментът е напълно безплатен и наличен на всички сървъри. Можете да го откриете в секцията Databases.

ActiveCache

Препоръчано за WordPress потребители

ЗаWordPressпотребителите ни използващиWordPressWizard включването наActiveCacheе максимално улеснено.WordPressOptimizeопцията ползваActiveCacheкато стартираMemcachedи инсталира специализирания плъгин W3 Total Cache вWordPress, след което го конфигурира. Ако пък имате предварително инсталиран плъгин за кеширане вWordPress, той ще бъде проверен и настройката ще се конфигурира автоматично.

Повече за вашите възможности с ActiveCache можете да видите в нашия блог.