Условия на промоцията

 1. Промоционалната цена се получава само при въвеждане на код LONGTERM24 за плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандарт.

 2. Промо кодът LONGTERM36 е уникален. За да получите отстъпка за избрания от вас план, е необходимо да го въведете точно по начина, по който е изписан в настоящите условия на промоцията.

 3. Промоцията е валидна до 31.12.2021г. Промоцията е валидна както за нови заявки на Linux хостинг – за плановете Ултима, Икономичен, Бизнес и Стандартен, така и за тяхното подновяване.

 4. Промоцията е валидна за заявка на Linux хостинг план за период от 36 месеца (3 години).

 5. В промоцията се включва безплатно закупуване или трансфер на домейн имена с разширение .com, .org, .info, .eu, .net само за плановете Бизнес и Стандарт.

 6. Промоционалната поръчка трябва да бъде заплатена до 14 дни след направената заявка.

 7. Промоцията важи неограничено за периода.

 8. Използвайки промо кода LONGTERM36, получавате 20% допълнителна отстъпка на намалената цена на годишна база; Промоционалната отстъпка се изчислява накрая на поръчката, след като влезете в профила си в системата на icn.bg и въведете кода в поле: Промокод.

 9. Промоцията се комбинира автоматично с промоционалната отстъпка за годишна база като начислява допълнителна отстъпка от 20% при 3 годишно закупуване или подновяване на услугата.

 10. Промо кодът дава възможност за безплатна миграция от друг хостинг доставчик с откупуване на оставащия ви период на Уеб хостинг при досегашния ви доставчик.

 11. Откупуването на оставащ хостинг период от друг хостинг доставчик се изчислява в зависимост от заявения период на уеб хостинг услуга от ICN.Bg

 12. Не важи за откупуване на оставащия период на валидност на домейн име.

 13. При прехвърляне на вашия уеб сайт към ICN.Bg е необходимо оставащия предплатен период да бъде доказан чрез скрийншот или документ, ясно показващ оставащия период при досегашния ви хостинг доставчик.

 14. Откупуване на оставащ период и миграция на сайт трябва да се заявят до 5 дена след направата на поръчката.След като заплатите поръчка, трябва да се свържете с нас на имейл office@icn.bg или support@icn.bg , за да предприемем действия по миграция и добавяне на бонус период.