Затвори/ESC
0700 30070 Контакти Екстри Афилиейт Помощ
Вашата количка е празна!

Крайна сума (ресурси + опции)
Преглед


24/7 FriendlyGeeks
поддръжка

Денонощна техническа поддръжка, която ще ви помогне за всеки възникнал казус с вашия споделен хостинг. Специалисти сертифицирани от cPanel University.

cPanel контролен панел

Управлявайте вашия споделен хостинг през най-популярния контролен панел – cPanel. Възможност за инсталиране над 200 скрипта от cPanel през Softaculous.

CloudFlare Railgun

Кеширане на динамичното и статичното съдържанието на вашия уеб сайт за максимално бързо зареждане от всяка точка на света.

WordPress с 1 клик

Инсталирай WordPress, Joomla, Opencart, Magento и още много други CMS с един клик. Лесна инсталация на най-популярните платформи и приложения.

SSD дискове

Бързи SSD дискове за вашите MySQL/Postgre/MSSQL бази данни за до 20 пъти по-висока скорост на зареждане на динамичния ви сайт.

Безплатна миграция

Ние ще мигрираме бързо и без downtime ваши сайт, пощи и файлове, в случай, че желаете да трансферирате хостинга си от друг доставчик към ICN.Bg.

*Цената е на месечна база,включва ДДС и е валидна при поръчка за 1 година или повече.


Новини виж всички

Клиенти и Партньори виж всички

Клиентите за нас виж всички

Сдружение "Надежда за нас - 2008"

За да работим толкова добре и да успеем да постигнем това което сме, ние сме разбрали, че едно от най важните неща е да имаме стабилни партньори, на които можем да разчитаме и...

Прочети повече