Имате ли нужда от SEO експерт?

Помощен център

Имате ли нужда от SEO експерт?

SEO експерт [1] е някой, обучен да подобри видимостта на вашия сайт в търсещите машини. Като следвате указанията в SEO статиите, трябва да научите достатъчно, за да можете да изградите оптимизиран сайт. В допълнение към това, може да искате да обмислите наемането на SEO специалист, който да ви помогне в оценката и нуждата от оптимизиране на страниците си.

Решението да наемете SEO е сериозно решение, което може да подобри резултатите на вашия сайт в търсещите машини и да ви спести време.

Проучете потенциалните предимства от наемането на SEO консултант, както и щетите, които една безотговорна SEO компания/експерт може да нанесе на вашия сайт, дори и бизнес.

Много SEO компании, агенции и експерти предоставят полезни услуги за собствениците на уеб сайтове като посочените по-долу:

  • Преглед на съдържанието и структурата на вашия сайт.
  • Технически консултации за разработването на уебсайтове: например хостинг, пренасочвания, страници за грешки, използване на JavaScript
  • Развитие на съдържанието.
  • Управление на онлайн кампании за развитие на бизнеса.
  • Изследване на ключови думи.
  • SEO обучение.
  • Експертиза на специфични пазари и географски райони.

Преди да започнете търсенето на SEO експерт, е добра идея да станете образован потребител и да се запознаете с начина, по който търсещите машини работят.

Препоръчваме Ви да прочетете цялото това ръководство и особено тези статии:

Ако мислите за наемането на SEO експерт, колкото по-рано, толкова по-добре.

Подходящо време за наемане е когато обмисляте редизайн на сайт или планирате да стартирате нов сайт. По този начин вие и вашите SEO консултанти може да гарантирате, че сайтът Ви е проектиран така, че да е лесен за цялостно обхождане и търсене.

Въпреки това, добра SEO компания може да помогне за подобряване резултатите и на съществуващ сайт.


[1] SEO - search engine optimization (оптимизация за търсещи машини).

Reference: https://support.google.com/webmasters/