Забравена парола за хостинг контролен панел cPanel

Помощен център

Забравена парола за хостинг контролен панел cPanel

Важно: описаната в статията опция не е налична в новата версия на потребителския панел. Ако имате нужда от съдействие, моля да се свържете с колегите от техническа поддръжка.

Платформата на ICN.Bg предоставя различни панели за управление на различни услуги. При услугата Споделен хостинг вие разполагате с достъп до контролния панел cPanel , както и до вашия потребителски панел (https://my.icn.bg/login.html).

Ако сте забравили паролата си за за вашия хостинг контролен панел (cPanel) или просто желаете да генерирате нова от съображения за сигурност, може да извършите това от вашия потребителски панел .

За да промените паролата си следвайте следните стъпки:

Влезте във вашия потребителски панел като използвйте вашето потребителско име и парола за да се логнете (ако сте забравили паролата за потребителския си панел, може да я ресетнете от тук:

user panel password

В раздел Моите продукти кликнете линка Споделен хостинг. Кликнете бутона преглед на хостинг плана чиито парола желаете да промените:

user panel password

След, като вече сте в панела за управление на желания от вас хостинг план кликнете бутона Смяна на парола, за да инициирате промяна на паролата:

user panel password

Потвърдете промяната и система автоматично ще генерира нова сигурна парола, която ще изпрати към електронния адрес, описан в профила.

user panel password

Моля имайте предвид, че генерирането и изпращането на нова парола може да отнеме малко време (5-10 минути).