Забравена парола за хостинг контролен панел cPanel

Помощен център

Забравена парола за хостинг контролен панел cPanel

Платформата на ICN.Bg предоставя различни панели за управление на различни услуги. При услугата Споделен хостинг вие разполагате с достъп до контролния панел cPanel , както и до вашия потребителски панел (https://my.icn.bg/login.html).

Ако сте забравили паролата си за за вашия хостинг контролен панел (cPanel) или просто желаете да генерирате нова от съображения за сигурност, може да извършите това от вашия потребителски панел .

За да промените паролата си следвайте следните стъпки:

Влезте във вашия потребителски панел като използвйте вашето потребителско име и парола за да се логнете (ако сте забравили паролата за потребителския си панел, може да я ресетнете от тук:

user panel password

В раздел Моите продукти кликнете линка Споделен хостинг. Кликнете бутона преглед на хостинг плана чиито парола желаете да промените:

user panel password

След, като вече сте в панела за управление на желания от вас хостинг план кликнете бутона Смяна на парола, за да инициирате промяна на паролата:

user panel password

Потвърдете промяната и система автоматично ще генерира нова сигурна парола, която ще изпрати към електронния адрес, описан в профила.

user panel password

Моля имайте предвид, че генерирането и изпращането на нова парола може да отнеме малко време (5-10 минути).