Начало > Помощен център > Споделен Хостинг Linux > Контролен Панел > Промяна на cPanel парола през потребителския панел

Промяна на cPanel парола през потребителския панел

Помощен център

Промяна на cPanel парола през потребителския панел

Платформата на ICN.Bg предоставя различни панели за управление на предоставените услуги. При услугата Споделен хостинг вие разполагате с достъп до потребителски панел и контролен панел (cPanel).

Ако сте забравили паролата за вашия хостинг контролен панел (cPanel) или просто желаете да генерирате нова от съображения за сигурност, може да извършите това от вашия потребителски панел.

За да промените паролата си, следвайте следните стъпки:

1. Влезте във вашия потребителски панел като използвате потребителското име и парола за достъп. Ако срещате затруднение с достъпа информацията в статията Достъп до контролен панел в ICN.Bg ще ви помогне.

2. През главното меню (Табло > Споделен хостинг) отворете хостинга, чиято cPanel парола желаете да смените:

Линк Споделен хостинг в главното меню на потребителския панел

3. В панела на хостинга кликнете иконата молив (появява се информация: Промени своята парола като я посочите с мишката) в секция Информация за сървъра:

Линк в панела на хостинга за промяна на парола

4. В новия прозорец въведете и повторете новата парола. За да бъде успешно сменена, новата парола трябва да отговаря на изисквания за сложност - поне 8 знака с малки и главни букви, и цифри:

Прозорец за промяна паролата за достъп до cPanel

Кликнете бутона Запази, за да запазите новата парола. Текстово съобщение в долната част на екрана ще потвърди успешната промяна:

Потвърждение за успешна промяна

Ако сте логнати в cPanel в момента на смяна на паролата, при следващо кликане в контролния панел системата ще прекрати сесията и трябва да се логнете отново с новата парола.

Ако срещнете затруднения при промяна на вашата cPanel парола, свържете се с колегите от техническа поддръжка за съдействие.

Свържи се с нас