Начало > Помощен център > Споделен Хостинг Linux > Контролен Панел > Как да активирате SEO and marketing tools?

Как да активирате SEO and marketing tools?

Помощен център

Как да активирате SEO and marketing tools?

Контролният панел на споделения хостинг cPanel е интегриран със системата на Attracta - компания, предлагаща SEO и маркетингови услуги. Трябва да се регистирате в Attracta, за да свържете cPanel акаунта с инструментите на компанията.

В статията ще ви покажем как да го направите.

Отворете cPanel и в секция SEO and marketing tools изберете инструмента, който искате да използвате. В примера ползваме Get in Google:

Достъп до секция SEO and marketing tools в cPanel

Когато използвате инструментите за първи път, трябва да влезете в акаунта си, който сте създали в Attracta.

Въведете имейла и паролата си вляво и кликнете Login, за да свържете cPanel с акаунта ви в Attracta. Ако нямате такъв, можете да го създадете, като въведете имейла си в полето Email вдясно и кликнете Create account

Създаване на акаунт в Attracta

Ще бъдете пренасочени към сайта на Attracta. По този начин cPanel и Attracta вече са свръзани.

Ако желаете с инструментите в cPanel да управлявате сайт, който не в cPanel, може да го добавите, като въведете адреса му в полето Sites not from cPanel и кликнете Validate site

Интерфейс за добавяне на сайт извън cPanel

По този начин може да активирате "SEO and marketing tools" инструментите към вашия cPanel акаунт.

Важно: имали сме редица случаи, в които масирано сканиране на сайтове от Attracta е довело до генериране на огромен трафик и превишаване на лимита от процесорно време за акаунта.

Препоръчаме да не активирате много сайтове едновременно. Активирайте един сайт и му дайте поне един месец време за да видите дали има положителен ефект и тогава решете дали да се доверите на тази услуга.