Кои са безплатните екстри при услугата Споделен хостинг?

Помощен център

Кои са безплатните екстри при услугата Споделен хостинг?

Споделеният хостинг от ICN.Bg предлага няколко плана, от които можете да избирате, за да откриете правилния вариант за вашия бизнес и параметрите, от които имате нужда. В зависимост и от това кой споделен хостинг план изберете,можете да се възползвате и от някои безплатни допълнителни екстри.

Безплатни екстри:

-          24/7 професионална техническа поддръжка -- Можете да разчитате на нас за 24 часова поддръжка по телефон, имейл и тикет система. Професионална техническа помощ, бърза и адекватна реакция и гарантирано качество на обслужването.

-         Обширен knowledgebase с полезни статии и детайлни ръководства, технически казуси и техните решения на http://my.icnhelpdesk.net/; Help секция с често задавани въпроси на https://icn.bg/bg/help/

-          24/7 мониторинг на сървърите - Денонощен мониторинг на сървъра, поддържащ вашия уеб сайт. Незабавна реакция при възникване на проблем.

-          Безплатна миграция/трансфер на вашия сайт към ICN.Bg -- преместването на един сайт е трудна задача, която изисква време и усилия. Ето защо от ICN.Bg ще извършим безплатно за вас миграцията на сайта ви към нашите сървъри. Можете да разчитате на нас за бърз, ефективен и безопасен трансфер на вашата бизнес страница.

-          Google AdWords ваучер на стойност 90 лева -- за всеки 30 лева заредени в Google AdWords вие получавате още 90 лева бонус за вашата първа рекламна кампания в Google. Вижте повече за това как да вземете сега вашия промоционален ваучер и да се възползвате от възможностите, които притежава Google рекламата тук.

-          Бекъп копия - Бекъп копията представляват архивни копия на всички ваши данни в рамките на вашия споделен хостинг акаунт. Те са от изключителна важност, когато възникне проблем и ще ви защитят от непредвидени ситуации. ICN.Bgпредлага безплатно на своите клиенти на споделен хостинг възможността да възстановяват до 30 броя бекъп копия през своя cPanel контролен панел.

-          CLOUDFLARE + RAILGUN -- Кеширане на вашия уеб сайт за максимално бързо зареждане от всяка точка на света. Cloudflare Railgun е един уникален инструмент за кеширане на динамичното съдържание на сайта ви. Научете повече за технологията тук.

-          Softaculous autoinstaller - Инсталирайте с един клик над 300 уеб приложения, директно на вашия сървър -- Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, Drupal и много други. Създавайте бързо и лесно блогове, сайтове, онлайн магазини, галерии, форуми, социални мрежи.

-          SEO инструменти -- Оптимизиране на вашия сайт за по-добро позициониране в търсачките посредством разнообразни SEO инструменти.

Безплатни допълнителни екстри в зависимост от плана:

-          Безплатен IP адрес -- За споделени хостинг планове Бизнес и Стандартен получавате Собствен IP адрес напълно безплатно. Собственият IP адрес е задължителен, когато искате да активирате SSL сертификат за вашия сайт. Използвайки отделен IP адрес, а не общ с останалите потребители, ще се предпазите от: евентуалното попадане в черни списъци и DDoS атаки към сайтове на други потребители разположени на същия сървър като вас.

-          HTTP/2 поддръжка -- Споделени хостинг плановете Икономичен, Бизнес и Стандартен включват HTTP/2 поддръжка. С помощта на HTTP/2 постигате по-добра производителност и оптимално използване на ресурсите. Научете повече за използването на HTTP/2 и неговите предимства тук.

-          Безплатен SSL Let's Encrypt сертификат - Let's Encrypt е безплатен SSL сертификат от типа DV, който ще защити сайта ви и ще повиши доверието на клиентите ви към него. Можете да го инсталирате само с няколко клика. Този безплатен сертификат може да се инсталира директно през вашия cPanel контролен панел и е активен за споделените хостинг планове Икономичен, Бизнес и Стандартен.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате запитвания за услугите, които предлагаме.