Какво е уеб хостинг?

Помощен център

Какво е уеб хостинг?

Дом на всяка уеб страница е нейния хостинг - сървърът, на който тя ще се съхранява и от който тя ще се зарежда.

За да осигурите мястото, от което вашият сайт ще се отваря, трябва да изберете хостинг, на който да качите всички ваши онлайн проекти. Най-общо казано уеб хостингът ще осигури съхраняването и показването на съдържанието на вашата уеб страница навсякъде по света и по всяко време от денонощието, снабдявайки вашите клиенти с цялата нужна информация за услугите и продуктите, които предлагате.

Той е интернет услуга, която дава на уеб сайта всички ресурси, от които той има нужда: хардуер, софтуер и интернет свързаност. Вашата страница ще бъде хостната на сървър в дата центъра на хостинг доставчика, който ще има грижата тя да бъде винаги видима и достъпна в онлайн пространството и който ще осигури за вас компетентна и навременна техническа поддръжка.

Закупувайки хостинг услуги, вие заплащате за място и ресурси на сървър

Хостинг компания ICN.Bg предлага много повече:

  • сигурност
  • многобройни помощни приложения
  • инструменти
  • най-модерна технология
  • 24/7 непрекъсната експертна поддръжка

Можете да се възползвате от различни видове хостинг услуги, за да можете да откриете правилното решение за нуждите на вашата интернет страница и онлайн проекти.

В зависимост от това какви ресурси ще ви трябват, можете да избирате между следните видове хостинг: 

Свържете се с екипа на ICN.Bg, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате запитвания за услугите, които предлагаме.