Поръчка на DDoS защита за Споделен хостинг

Помощен център

Поръчка на DDoS защита за Споделен хостинг

От септември месец 2018г. към услугата Споделен хостинг от ICN.Bg е добавена безплатна екстра DDoS защита с помощта на специализираното хардуерно оборудване Radware DefensePro, което от ICN.Bg интегрирахме в нашите системи. Това е поредната стъпка, която правим с цел да повишим защитата на нашите потребители на Споделен хостинг. DDoS защитата с помощта на Radware DefensePro е услуга напълно безплатна за всички клиенти на Споделен хостинг от ICN.Bg и няма нужда от заявка и активация - тя е включена по подразбиране към основната услуга.

Ако вече сте активирали тази услуга при нас, тя ще продължи да работи безпроблемно и занапред, като от този момент тя става напълно безплатна за вас и не изисква заплащане.

Защо включихме безплатна DDoS защита към услугата Споделен хостинг от ICN.Bg? Предприемаме тази стъпка, поради нарастващата заплаха от DDoS атаки в световен мащаб и нашето желание да дадем адекватна и навременна защита на нашите потребители. По този начин ние искаме да гарантираме една надеждна и достъпна защита, която да отговори на съвременните кибер атаки.

Повече за услугата можете да откриете на нашата страница.

Повече информация можете да намерите в нашия специален документ по въпроса.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, за да ви помогнем при избора на правилното хостинг решение за вашия бизнес. Не се колебайте да се свържете с нас, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате въпроси за услугите, които предлагаме.