Поръчка на DDoS защита за Споделен хостинг

Помощен център

Поръчка на DDoS защита за Споделен хостинг

От септември 2018г. към услугата Споделен хостинг от ICN.Bg е добавена безплатна екстра DDoS защита с помощта на специализираното хардуерно оборудване Radware DefensePro, което интегрирахме в нашите системи. Това е поредната стъпка, която правим с цел да повишим защитата на нашите хостинг потребители.

DDoS защитата с помощта на Radware DefensePro е напълно безплатна услуга за всички клиенти на Споделен хостинг от ICN.Bg и няма нужда от заявка и активация - тя е включена по подразбиране към основната услуга.

Ако вече сте активирали тази услуга при нас, тя ще продължи да работи безпроблемно и занапред, като от този момент става безплатна.

Защо включихме безплатна DDoS защита към услугата Споделен хостинг от ICN.Bg?

Предприемаме тази стъпка, поради нарастващата заплаха от DDoS атаки в световен мащаб и нашето желание да предоставим адекватна и навременна защита на нашите потребители. По този начин ние искаме да гарантираме една надеждна и достъпна защита, която да отговори на съвременните кибер атаки.

Подробна информация по темата предлагаме в брошурата "DDoS атаки – има ли живот онлайн след тях" (PDF), която може да изтеглите от тази страница.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, за да ви помогнем при избора на правилното хостинг решение за вашия бизнес. Не се колебайте да се свържете с нас, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате въпроси за услугите, които предлагаме.