Начало > Помощен център > Споделен Хостинг Linux > Поръчка на DDoS защита за Споделен хостинг

Поръчка на DDoS защита за Споделен хостинг

Помощен център

Поръчка на DDoS защита за Споделен хостинг

От септември 2018г. към услугата Споделен хостинг от ICN.Bg е добавена безплатна екстра DDoS защита с помощта на специализираното хардуерно оборудване Radware DefensePro, което интегрирахме в нашите системи. Това е поредната стъпка, която правим с цел да повишим защитата на нашите хостинг потребители.

DDoS защитата с помощта на Radware DefensePro е напълно безплатна услуга за всички клиенти на Споделен хостинг от ICN.Bg и няма нужда от заявка и активация - тя е включена по подразбиране към основната услуга.

Ако вече сте активирали тази услуга при нас, тя ще продължи да работи безпроблемно и занапред, като от този момент става безплатна.

Защо включихме безплатна DDoS защита към услугата Споделен хостинг от ICN.Bg?

Предприемаме тази стъпка, поради нарастващата заплаха от DDoS атаки в световен мащаб и нашето желание да предоставим адекватна и навременна защита на нашите потребители. По този начин ние искаме да гарантираме една надеждна и достъпна защита, която да отговори на съвременните кибер атаки.

Подробна информация по темата предлагаме в брошурата "DDoS атаки – има ли живот онлайн след тях" (PDF), която може да изтеглите от тази страница.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, за да ви помогнем при избора на правилното хостинг решение за вашия бизнес. Не се колебайте да се свържете с нас, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате въпроси за услугите, които предлагаме.