Начало > Помощен център > E-Store > Плащания > Настройки и активиране на TBI Bank

Настройки и активиране на TBI Bank

Помощен център

Настройки и активиране на TBI Bank

Съдържание

Настройки и активиране на TBI Bank

TBI Leasing е метод на плащане, който може лесно да активирате в своя онлайн магазин и по този начин да предоставите на клиентите си възможността да заплащат продуктите, които предлагате на изплащане.

За да активирате този метод, е необходимо да се свържете с представител на TBI Leasing и да заявите желанието си за изготвяне на споразумение. Чрез него запитванията на Вашите клиенти за купуване на вашите продукти на вноски ще се изпращат към служител на TBI Bank, който да обработи заявката.

След като вече имате договор, трябва да влезете в контролния панел на магазина, в секция да изберете Плащания > TBI Leasing и да натиснете бутона Конфигурирай:

Панел за конфигуриране на модул TBI Leasing

В празните полета въведете съответните данни:

1. Имейл - въведете имейл адреса, на който ще се изпращат запитванията на клиентите. Информацията е налична в споразумението с TBI Leasing.

2. Номер на споразумението - въведете номера на договора с TBI Leasing.

3. Минимален период - въведете минимален период на изплащане, който клиентите ще могат да изберат при посочване на този метод на плащане. Стандартния минимум е 3 месеца.

4. Стъпков интервал - може да предложите на клиентите си различен стъпков интервал. Това е броят на месеците за изплащане, които можете да предложите на клиентите си. Ако стъпковият интервал е 3, клиентите ще могат да избират дали да изплащат определена стока за 3, 6, 9 или 12 месеца.

5. Максимален период - въведете максималния период, който клиентите могат да изберат за изплащане на продуктите.

Поле за въвеждане на текст при финализиране на поръчка

В текстовото поле за описание на метода на плащане, трябва да въведете текст, който ще се визуализира всеки път, когато клиентите успешно финализират поръчка чрез този метод на плащане. Съгласно договора с TBI Leasing, може да попълните полето със следния примерен текст:

Благодарим Ви, че използвате услугите на 'Име на магазина'! Вашата заявка за покупка на лизинг през TBI е изпратена успешно. Очаквайте отговор в рамките на два часа.