Начало > Помощен център > E-Store > Плащания > Бърза поръчка в CloudCart магазин

Бърза поръчка в CloudCart магазин

Помощен център

Бърза поръчка в CloudCart магазин

Новата функционалност в CloudCart Бърза поръчка предоставя възможност на вашите клиенти да пазаруват в магазина единствено чрез добавяне на своя имейл.

Бутонът за поръчката се визуализира в детайлната страница на всеки един продукт.

Защо ни е необходима бързата поръчка?

Тази опция ще ви помогне за увеличаването на броя завършени поръчки в магазина и най-вече ще помогне на тези клиенти, които се затрудняват с попълването на checkout или нямат желание/време да го направят.

Все пак, ако оставим настрана всички тези предимства, бързите поръчки са по-трудни за обработване, защото е необходимо да се свържете с всеки един от клиентите, за да получите подробна информация за поръчката.

Как да конфигурирам бърза поръчка?

  1. Влезте в контролния панел, секция Приложения и активирайте приложението Бърза поръчка, чрез бутона ON/OFF.

Активиране на бърза поръчка

  1. В конфигурацията на приложението имате възможност да изберете коя информация да се изисква от клиента при поръчка. Препоръчаме да включите и трите опции, за да получите повече информация за клиента, която ще бъде задължителна при изпращане на поръчката.

Настройки за изискване на информация от клиента

Важно: Имейл е задължително поле и тук то не може да се включва или изключва.

  1. Следват две опции за наименуване на бутона за стартиране на бърза поръчка и бутона за нейното финализиране. Тук в свободен текст трябва да конфигурирате двата бутона, по най-добрия начин за визуализация според вас.

Полета за визуализиране текстове на бутони

  1. Последните две полета са информативни, чрез които трябва да обясните на клиентите си, какво е бърза поръчка, как функционира и с какво ще им бъде полезна. Второто поле е поздравителният текст, който ще се визуализира при вече изпратена бърза поръчка.

Полета с текстова информация и поздрав към клиентите

  1. Условията, с които ще трябва да се съгласят вашите клиенти при завършване на бърза поръчка са същите, които сте задали и в checkout. В случай, че желаете да редактирате тези условия, отново влезте в контролния си панел, секция Настройки > Настройки на количката и открийте тази опция:

Избор на статична страница с условията за ползване

  1. Вашата Бърза поръчка е активирана успешно, бутонът се намира в детайлите на всеки един от вашите продукти. След попълване на данните, вие ще получите нова поръчка в секция Поръчки в която присъства единствено информацията, която сте изискали от клиента.

Така изглежда активираната бърза поръчка:

Изглед на активираната бърза поръчка