Начало > Помощен център > E-Store > Плащания > Добавяне на отстъпка с Продуктов етикет снимка

Добавяне на отстъпка с Продуктов етикет снимка

Помощен център

Добавяне на отстъпка с Продуктов етикет снимка

CloudCart позволява да приложите своите маркетингови умения и стратегия, създавайки различни видове отстъпки. Може бързо да създадете промо кодове за отстъпка (ваучери) за своите клиенти, които ще увеличат броя на продажбите в магазина. Може да избирате дали отстъпката да е свързана с определени продукти, с различни категории или ще се прилага към крайната сума на всяка поръчка.

С инструментите на CloudCart може да създадете и отстъпка, която сама по себе си представлява снимка, която визуализирате върху определени от вас продукти. Това ви позволява да откроите определени продукти или да подчертаете някаква тяхна характеристика. Може да използвате този вид отстъпка ако имате продукти с промоционални цени, които важат до определена дата.

За да засилите интереса на клиентите и да предизвикате действие от тяхна страна, може да качите подходящо изображение с текст Офертата изтича след 2 дни, която да се визуализира върху продуктите с отстъпка.

Как да създам продуктов етикет - снимка?

Влезте в контролния панел на магазина, в секция Отстъпки, кликнете Добави отстъпка и изберете Продуктов етикет - снимка:

Достъп до секция Продуктов етикет - снимка

1. Наименование - въведете име на отстъпката. То ще бъде видимо само за вас в контролния панел и ще служи да се ориентирате по-бързо в листинга с отстъпки.

2. Етикет/Снимка - изберете от компютъра си изображението, което искате да се визуализира върху определените в следващите стъпки продукти.

3. Позиция на Етикета - изберете в коя част на продуктовата снимка да се позиционира етикета.

4. Описание - този етикет ще бъде видим върху всички избрани продукти. Може да му дадете име и цвят, с който да се визуализира върху продуктите.

5. Да се прилага към - от падащото меню изберете конкретните продукти, за които искате да се показва изображението.

6. Валидност - уточнете начална и крайна дата, в който период избраните продукти ще се визуализират с този продуктов етикет.

Полета с настройки за име, снимка и позиция

Полета с настройки за описание, приложение и валидност

Запазете промените с бутона Добави отстъпка.