Начало > Помощен център > E-Store > Плащания > Добавяне на етикет за отстъпка в CloudCart

Добавяне на етикет за отстъпка в CloudCart

Помощен център

Добавяне на етикет за отстъпка в CloudCart

CloudCart позволява да приложите своите маркетингови умения и стратегия, създавайки различни видове отстъпки. Може бързо да създадете промоционални кодове за отстъпка (ваучери) за своите клиенти, които ще пазаруват дори повече с тях. Може да избирате дали отстъпката да е свързана с определени продукти, различни категории или крайната сума на всяка поръчка.

Всички продукти, върху които има създадена отстъпка, по подразбиране приемат етикет SALE. Този етикет се визуализира с различен цвят върху снимката на продукта в зависимост от настройките на дизайна, който сте избрали за магазина си.

Ако искате да сложите и друг етикет (label) върху определени продукти, дори без те да имат конкретна друга създадена отстъпка, може да постигнете това с вида Лейбъл за отстъпка.

Как да създам етикет за отстъпка?

Влезте в контролния панел на магазина, в секция Отстъпки, кликнете Добави отстъпка и изберете Лейбъл за отстъпка:

Изглед на панел Добави отстъпка

1. Въведете име за този етикет/лейбъл. Този вид отстъпка представлява създаване на дума, която се визуализира върху избрани от вас продукти. Името ще бъде видимо като етикет/лейбъл върху всички продукти, за които изберете да се прилага тази отстъпка.

2. Уточнете начална и крайна дата, в която избраните продукти ще се визуализират с този етикет/лейбъл.

3. Може да изберете с какъв цвят да се визуализира лейбъла върху продуктите. Ако не изберете конкретен цвят, етикета ще приеме цвета, зададен по подразбиране, в избрания за магазина дизайн.

4. От падащото меню изберете конкретните продукти, категории или групи, за които искате да се визуализира лейбъла:

Полета за въвеждане настройки на етикети

5. Изберете Добави отстъпка, за да запазите промените.