Начало > Помощен център > E-Store > CloudCart количествен синхронизатор

CloudCart количествен синхронизатор

Помощен център

CloudCart количествен синхронизатор

CloudCart количествен синхронизатор

CloudCart количествен синхронизатор позволява да синхронизирате продуктовия каталог между всички активни магазини във вашия профил.

Тази функционалност може да ви бъде полезна, ако работите на повече от един пазар с различни езикови версии, но изпращате продуктите си от един склад. В този случай е задължително всички количества в различните магазини да се синхронизират в реално време, за да бъде коректно количеството на продуктите ви.

Автоматично синхронизиране на наличностите в продуктовия каталог

Инсталирайте приложението CloudCart количествен синхронизатор, което ще откриете в секция Приложения на контролния панел.

Панел с настройки за синхронизиране на множество магазини в реално време

1. Първата опция Сравнявай по в приложението дава възможност да изберете критерии, по които да се сравняват продуктите, като това може да бъде Баркод или SKU.

За да функционира приложението и да бъдат синхронизирани всички продукти е задължително да бъде включена опцията Проследяване на количеството при всеки един от продуктите.

2. Необходимо е да изберете магазините, в които желаете да се стартира синхронизацията. В опцията Избройте всички магазини, които да участват в процеса ще откриете всички активни магазини във вашия клиентски профил в CloudCart. Всички магазини, избрани в тази опция, ще синхронизират наличностите си в реално време.

Ако желаете да премахнете някой магазин от процеса е необходимо да деинсталирате приложението от въпросния магазин или да влезете в приложението на някой друг от магазините и ръчно да премахнете конкретния магазин от приложението.

3. Процесът стартира в реално време за всички добавени магазини, след активиране на бутона ON/OFF и избор на бутона Запази и синхронизирай.

Това са всички необходими стъпки за изграждане на връзка между вашите магазини и синхронизиране на количествата в продуктовия каталог.