Начало > Помощен център > E-Store > Допълнителни модули > Тестов режим на план Start Up в CloudCart

Тестов режим на план Start Up в CloudCart

Помощен център

Тестов режим на план Start Up в CloudCart

Start UP планът на CloudCart е чудесен за начало на всеки търговец със стартиращ онлайн бизнес. Той включва всички основни функционалности, от които имате нужда, и предоставя възможност да започнете вашата онлайн търговия безплатно, докато достигнете първите си 1000,00 лв. приход!

Тестов режим

1.  След регистрация и влизане в контролният панел, вашият Start Up план е в Тестов Режим, за което може да се досетите по червената лента най-отдолу на панелa.

Лента-индикатор за тестов режим на CloudCart

2.  След като сте готови с изграждането и тестването на магазинa, натиснете бутонът Започни да приемаш поръчки от клиенти.

След това ще се отвори допълнителен прозорец за потвърждение:

Прозорец за потвърждение промяна на режима

Натискайки бутона Да, сигурен съм, вие необратимо излизате от тестов режим и започвате да продавате онлайн! Имайте в предвид, че ако продължите, всички поръчки и клиенти, създадени до момента, ще бъдат изтрити.

Създаване на тестова поръчки

1.  Преди да започнете да продавате може да правите колкото искате тестови поръчки, това е с цел оборота от 1000,00 лв., които CloudCart ви предоставя, за да не бъде изчерпан от тестовите поръчки.

2. Създайте желаните Продукти, после отворете началната страница на сайта и направете поръчка, като ползвате в поръчката същия имейл, с който сте регистрирали акаунта си.

За да може да завършите тестова поръчка, имейла под акаунта трябва задължително да бъде този, с който сте регистрирали магазина.

Пример: Ако магазина ви е регистриран с имейл support@cloudcart.com само с него може да правите тестови поръчки.

В противен случай ще получите следното съобщение:

Предупреждение относно създаване на тестови поръчки

Когато сте готови, изберете Започни да приемаш поръчки от клиенти и започнете да продавате!