Начало > Помощен център > E-Store > Допълнителни модули > Aктивиране на приложението Instagram в CloudCart

Aктивиране на приложението Instagram в CloudCart

Помощен център

Aктивиране на приложението Instagram в CloudCart

Съдържание

Инсталирането на Instagram приложение в CloudCart магазина ще ви помогне да покажете присъствието на продуктовия си каталог в социалните мрежи и ще може по-лесно да ангажирате клиентите си с вашата търговска марка. Свържете Instagram профила с магазина си, следвайки няколко лесни стъпки:

1. Инсталиране - влезте в контролния панел на магазина и отворете секция Приложения. Изберете Instagram и кликнете Инсталирай.

2. Удостоверяване - продължете с бутона Свържи с Instagram, въведете данните за вход в Instagram и натиснете Authorize, за да позволите достъп до профила си:

Изглед на бутон Свържи с Instagram в панел Приложения

3. Настройки

След като свързахте профила си с контролния панел е необходимо да настроите къде, как и кои снимки от Instagram профила да се визуализират в магазина.

Глобални настройки

Ако активирате тази секция, във всяка страница на магазина ще се визуализира секция (подобно на продуктовите витрини) със снимки от вашия Instagram профила. Спрямо типа на вашия бизнес и продуктовия каталог е добре да прецените кои снимки от профила да се виждат във всяка страница от магазина.

Панел с настройки за показване на изображения от Instagram в магазина

Ако активирате последната опция Показвай в детайлната страница на продукта настройките, които правите тук, ще се виждат и в детайлната страница на всеки продукт. Ако искате снимките в детайлната страница на продуктите да са различни от секцията, която ще се вижда в другите страници на магазина, настройте следващите опции в секция Настройки на продукт.

Настройки на продукт

Активирайте тази секция, ако искате в детайлната страница на всеки от продуктите да се визуализира секция със снимки от Instagram профила, различни от тези, които сте настроили в прозореца Глобални настройки:

Настройки на продукт за показване на Instagram изображения

Използвайте следните детайлни настройки за всяка от секциите:

  • Заглавие на секцията - този надпис ще се вижда над всички снимки, които искате да покажете от Instagram профила;
  • Избери начин на сортиране - от падащото меню изберете филтър, с който да настроите в детайли кои снимки да се виждат в магазина;
  • Максимален брой на снимките - изберете колко най-много снимки да се показват в страниците и в детайлите на продукта;
  • Брой снимки на ред - изберете по колко снимки на ред да се визуализират в страниците и в детайлите на продуктите;
  • Покажи информация за снимката (описание, брой коментари и харесвания) - ако активирате тази опция, под всяка снимка ще се виждат описанието, броят на коментарите и харесвания в Instagram;