Начало > Помощен център > Други > Платени екстри при Споделен хостинг

Платени екстри при Споделен хостинг

Помощен център

Платени екстри при Споделен хостинг

Освен множеството безплатни допълнителни екстри, с които разполага услугата Споделен хостинг, можете да се възползвате и от много полезни платени допълнителни екстри:

Почасова техническа поддръжка

Можете да разчитате на нашия Friendly Geeks екип при нужда от професионална техническа помощ. Почасовата техническа помощ се измерва на започнат час. Имате възможност да се възползвате от тази услуга при  инсталация на софтуер и модули, които не се поддържат стандартно, обновяване към нови версии на съществуващ софтуер, допълнителни настройки, настройки на сигурността. Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите професионална техническа помощ, съвети и насоки. Прочетете повече за услугата Почасова техническа поддръжка .

DDoS защита

99.99% защита от DDoS атаките на мрежово ниво с помощта на специализираното хардуерно оборудване. Предпазете се от даунтайм на мрежата и апликациите ви, експлоити на слабости в приложенията ви, разпространение на malware, аномалии в мрежата, кражби на информация и други кибер атаки. Прочетете повече за услугата DDoS защита .

SSL сертификат

Можете да разчитате на екипа на ICN.Bg за съдействие и насоки при избора и активирането на един SSL сертификат за вашия сайт. Той е криптографски протокол, разработен за сигурно пренасяне на информация през Интернет. SSL сертификатът е един лесен начин за повишаване на сигурността на сайта и на доверието на потребителите към него. Заявете своя  SSL сертификат .

SSH/SHELL достъп

SSH (Secure Shell Server) e протокол, който ви позволява директен достъп до друга операционна система посредством Интернет. Предоставя високо ниво на сигурност по време на работа с него и обмена на данни.

Свържете се с екипа на ICN.Bg , ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате допълнителни въпроси относно услугите, които предлагаме.