Изчистване на кеширана информация на браузърите Mozilla Firefox и Google Chrome

Помощен център

Изчистване на кеширана информация на браузърите Mozilla Firefox и Google Chrome

В тази статия ще се запознаете с процедурата по изчистването на кешираната информация от браузърите Mozilla Firefox и Google Chrome, за да преглеждате актуалната информация на вашия уеб сайт.

Първо ще разгледаме браузъра Mozilla Firefox, като съществуват два варианта за изчистване на кешираната информация:

1. С комбинация от два клавиша на вашата клавиатура. За да се изчисти кешираната информация с клавишна комбинация, може да натиснете едновременно бутоните Ctrl+F5.

  1. От менюто с настройките на браузъра. За да изчистите кешираната информация през менюто с настройките, трябва да следвате следния път:

Tools>Options>Advanced>Network>Clear now

За да завършите процеса е необходимо да кликнете на бутона Clear Now и по този начин ще може да изчистите кешираната информация, за да прегледате актуалните промени и съдържание на вашия уеб сайт.

А сега ще разгледаме и два варианта за изчистване на кешираната информация в Google Chrome.

  1. С комбинация от два клавиша на вашата клавиатура. За да се изчисти кешираната информация с клавишна комбинация, може да натиснете едновременно бутоните Ctrl+F5.

  2. От менюто с настройките на браузъра. За да изчистите кешираната информация през менюто с настройките, трябва да следвате следните инструкции:

More tools>Clear browsing data

За да завършите процеса е необходимо да кликнете на бутона Clear browsing datаи по този начин ще може да изчистите кешираната информация, за да прегледате актуалните промени и съдържание на вашия уеб сайт.

Ако отново забелязвате визуализирането на старо съдържание,може да се свържете с нашата техническа поддръжка на имейл адрес: support@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 738338