Начало > Помощен център > Cloud сървъри > Какви са параметрите на VPS хостинг плана?

Какви са параметрите на VPS хостинг плана?

Помощен център

Какви са параметрите на VPS хостинг плана?

Параметрите на SSD VPS хостингa са различни за всеки план, който изберете. В зависимост от нуждите на вашите онлайн проекти, трябва да помислите за това от какви точно параметри ще имат нужда приложенията. SSD VPS от ICN.Bg е разположен изцяло върху Cloud инфраструктура.

Така той се възползва от неговите предимства – резервираност на данните, RAID10 масив, по-голяма бързина и ефективност на работа на приложенията и т.н. За разлика от Cloud хостинга, която е гъвкава услуга, при SSD VPS от ICN.Bg ресурсите са фиксирани – за да се променят, трябва да преминете на друг план или друг вид хостинг.

Различните планове на SSD VPS от ICN.Bg разполагат с различни параметри, които определят работата и възможностите на виртуалната машина, както и фиксираната месечна цена.

Дисково пространство

Дисковото простраство ви дава необходимото място за съхранението на вашите онлайн проекти. Премиум SSD дисковете на VPS хостинга осигуряват максимална бързина на вашите база данни.

ICN.Bg ви предлага избор от четири VPS хостинг плана с различна големина на дисковото пространство, от които да откриете правилния избор за вашите онлайн проекти. Имайте предвид, че в повечето случаи един сайт с нормална посещаемост има нужда от повече от 30GB дисково пространство.

CPU мощност

Този параметър показва каква е гарантираната CPU мощност, с която ще разполага вашата виртуална машина.

RAM памет

От стойността на оперативната памет зависи ефективността на работата на сървъра и тя трябва да бъде съобразена както с броя CPU ядра, така и с естеството на работа на сайта - онлайн игри, заявки към база данни в електронен магазин, многобройни едновременни връзки с коментари в блог, изчислителни операции, стрийминг медия, изтегляне на големи файлове и т.н.

Трафик

Максимална достъпност на вашия сайт за вашите клиенти - имидж, репутация и успешни продажби онлайн. В това се включва всички данни, които преминават към сървъра или от него - качване и сваляне на файлове и трафик от посетителите към сайта (зареждане на страница).

ICN.Bg предлага на всички свои клиенти на VPS хостинг план неограничен месечен трафик към тяхните сайтове.

Абонаментна администрация

Избирателната услуга "Ежемесечен абонамент" включва: инсталация на софтуер и модули, които не се поддържат стандартно, ъпгрейд към нови версии на съществуващ софтуер, допълнителни настройки, настройки на сигурността. Включени часoве техническа поддръжка - 6 часа.

24/7 Мониторинг

Денонощен мониторинг на вашия уеб сайт, сървър или определена от вас услуга. Незабавно уведомяване при възникнал проблем.

Допълнителни опции

Допълнителни опции, които можете да включите към вашия VPS:

Свържете се с екипа на ICN.Bg, за да ви помогнем при избора на правилния хостинг план за вашия бизнес. Не се колебайте да се свържете с нас, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате въпроси за услугите, които предлагаме.