Вече имам поща, мога ли да мигрирам към cMailPro?

Независимо дали използвате имейл услугите на споделеният хостинг на ICN.Bg или имате поща някъде другаде, единственото условие да преминете към cMailPro е тази поща да поддържа IMAP и POP3. За миграцията на вашите пощи можете да разчитате на професионално съдействие от страна на екипа ни Техническа поддръжка. Имайте предвид, че услугата "Миграция на акаунти" е платена, като можете да се възползвате от атрактивни отстъпки при миграция на по-голям брой акаунти.

За ваше улеснение cMailPro предлага инструмента Accounts Migration Wizard. Даденият инструмент ще ви помогне да репликирате всички или избрани имейл акунти, които имате във вашия споделен Linux хостинг, към услугата cMailPro. Инструментът позволява листването на всички имейл акаунти към съществуващ споделен хостинг акаунт - cPanel, като се показва възможността за създаването на съответните пощенски акаунти към услугата cMailPro, където може да се добавят и паролите към тях.

Публикувано на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877