Какво е Unified Communications as a Service – обединено комуникационно решение?

Unified Communications as a Service (UCaaS) или в превод на български обединено комуникационно решение е вид SaaS (Software as a Service). То интегрира в един продукт както комуникационни възможности и функционалности, така и възможности за колаборация, за да могат екипите от хора, които го използват, да работят по-ефективно. Този тип решения са особено подходящи за организации, които имат офиси в отдалечени локации, за големи екипи от служители, при нужда от подобряване във вътрешните комуникационни процеси или когато просто искат да работят по-добре, като спестяват време и ресурси.

cMailPro е вид обединено комуникационно решение, което може да бъде лесно скалирано и е подходящо както за малки и средни компании така и за големи организации. Множеството функционалности интегрирани в един потребителски интерфейс, позволяват на потребителите му да оптимизират и улеснят работата си. Съчетанието на имейл с чат, телефония, съхранение и споделяне на файлове, календари (лични и споделени), управление на контакти и опции за архивиране ще спестят усилията да инсталирате множество приложения и финансови ресурси за лицензии. Като премиум услуга, cMailPro ви дава и мобилна синхронизация и изключително ниво на сигурност. Повече за предимствата от това да използвате професионалната имейл услуга cMailPro можете да прочетете тук.

Публикувано на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877