Какво е споделен хостинг?

Абстрактно погледнато споделеният хостинг наподобява съжителството в една жилищна сграда на множество наематели. Наемате апартамент, в който вие ще живеете и който ще бъде вашето лично пространство. При споделения хостинг вие ще имате свое собствено място на сървъра, което ще зависи от избрания хостинг план. При този план вие ще споделяте общите ресурси на един сървър – RAM памет, изчислителна мощ, мрежова свързаност и bandwidth, скорост. Споделеният хостинг от ICN.Bg предлага няколко плана, от които можете да избирате, за да откриете правилния вариант за вашия бизнес и параметрите, от които имате нужда. Този вид хостинг е подходящ за блог или фирмен сайт с малко посещения. Той не е подходящ за онлайн магазин или новинарски сайт, към които има голям трафик на посещения.

Най-важните параметри, които трябва да имате предвид при избора ви на план при споделения хостинг, са: Дисково пространство и Трафик. Хостинг компания ICN.Bg ви предлага избор от 4 вида споделени хостинг планове, които се различават по дисково пространство и сървърна мощ, която имате на разположение. Различните планове дават и различен брой addon домейни, т.е. колко сайта/домейна можете да хостнете в един хостинг план.

Свържете се с екипа на ICN.Bg, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате запитвания за услугите, които предлагаме.

Публикувано от на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877