Какво е уеб хостинг?

„Дом“ на всяка уеб страница е нейния хостинг -  сървърът, на който тя ще се съхранява и от който тя ще се зарежда. За да осигурите мястото, от което вашият сайт ще се отваря, трябва да изберете хостинг, на който да качите всички ваши онлайн проекти. Най-общо казано уеб хостингът ще осигури съхраняването и показването на съдържанието на вашата уеб страница навсякъде по света и по всяко време от денонощието, снабдявайки вашите клиенти с цялата нужна информация за услугите и продуктите, които предлагате. Той е интернет услуга, която дава на уеб сайта всички ресурси, от които той има нужда: хардуер, софтуер и интернет свързаност. Вашата страница ще бъде „хостната“ на сървър в дата центъра на хостинг доставчика, който ще има грижата тя да бъде винаги видима и достъпна в онлайн пространството и който ще осигури за вас компетентна и навременна техническа поддръжка.

Закупувайки хостинг услуги, вие заплащате за място и ресурси на сървър. Хостинг компания ICN.Bg предлага много повече – сигурност, многобройни помощни функции, инструменти, най-модерната технология и 24/7 непрекъсната експертна поддръжка. 

Можете да се възползвате от различни видове хостинг услуги, за да можете да откриете правилното решение за нуждите на вашата интернет страница и онлайн проекти. В зависимост от това какви ресурси ще ви трябват, можете да избирате между следните видове хостинг: Споделен хостинг, Виртуална машина, Нает сървър или Cloud. Свържете се с екипа на ICN.Bg, ако изпитвате затруднения при заявката на желания хостинг план или имате запитвания за услугите, които предлагаме.

Публикувано от на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877