Промяна на парола за администрацията на Wordpress през Softaculous

В тази статия ще Ви покажем бърз и лесен начин за промяна на паролата за администрацията на Вашия Wordpress чрез инструмента Softaculous. Промяната не изисква технически познания и е много лесна за изпълнение.

 

Първата стъпка е да достъпите инструмента Softaculous от контролния панел cPanel.

 

След като сте влезнали в Softaculous, натиснете бутона приличащ на затворена кутия, който се намира горе вдясно на екрана. Там се намират всички Ваши инсталации на различните php скриптове, с които е снабден инструмента Softaculous.

 

Важно е да изберете правилната инсталация на Wordpress, в случай че имате налични няколко такива. След това трябва да натиснете върху моливчето вдясно, за да извършите желаните промени.

 

Ще видите полето с данните за администрацията, в което ще можете да направите желаните от Вас промени за Admin Username и Admin Password.

Когато сте извършили желаните промени, натиснете бутона Save Installation Details най-отдолу на страницата.

Това е финалната стъпка, която е необходимо да направите, за да генерирате нови данни за достъп до администрацията на Вашия WordPress. Вече успешно можете да влезете в администрацията с новите Ви данни за достъп.

В случай че срещате затруднение с промяната на паролата за администрацията на Вашия WordPress, можете да се свържете с нашата техническа поддръжка на имейл адрес: support@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 738338.

Публикувано от на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877