cMailPro - Описание на инструмента Account status monitor

В тази статия ще ви запознаем с инструмента Account status monitor, който можете да намерите в контролния панел към специализираната имейл услуга cMailPro.

 

 

Функцията Account status monitor ще Ви помогне да разберете кой акаунт от Вашия профил е на линия в този момент. Тук можетете да видите всички създадени акаунти към Вашия профил в cMailPro и да проверите техния статус от колона Status. Например, ако имате отдел Техническа поддръжка, който да обслужва денонощно клиентските запитвания, Вие ще виждате кой Ваш служител е на смяна. Така ще можете бързо да се ориентирате с кого да се свържете при нужда. Също така можете да използвате полето Search, за да намерите лесно определен акаунт и да проверите неговия статус. Когато статусът на един акаунт е online, то той е на линия, а когато статусът му е offline – той не е на линия.

 

В случай че срещате затруднение с управлението на Account status monitor, можете да се свържете с нашата Техническа поддръжка на имейл адрес: support@icn.bg или телефон 02 491 8877 и +359 888 738338.

Публикувано от на

В случай, че имате нужда от техническа помощ или по-детайлна информация свързана с темата от помощната статия, молим да изпратите запитване.

Пусни запитване

Нашият Friendly Geeks техничеки екип с радост ще Ви съдейства денонощно и на:

  • Национален телефон: 0700 300 70 (на цената на един градски разговор)
  • Тел.: +359 2 491 8877